Ziare.com

Olteanu il linisteste pe Valeriu Stoica: PNL nu fura voturi

Vineri, 23 Mai 2008, ora 14:50

   

Olteanu il linisteste pe Valeriu Stoica: PNL nu fura voturi
PNL nu fura la vot, a declarat, vineri, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, in replica la acuzatiile de joi ale democrat-liberalului Valeriu Stoica, care i-a acuzat pe liberali ca intentioneaza sa fraudeze alegerile, transmite NewsIn.

"Valeriu Stoica, vicepresedinte al unui partid care fura la vot, isi inchipuie ca si ceilalti fura. Il linistesc, PNL nu fura la vot", a afirmat liberalul.

Presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca nu se poate vorbi despre tentativa de fraudare a alegerilor in conditiile in care cel care a informat despre existenta unor buletine in plus a fost chiar directorul Monitorului Oficial care, sustine Olteanu, in momentul in care a constatat ca sunt buletine suplimentare, a anuntat prefectura, solicitand distrugerea acestora. "Nu se poate vorbi de niciun fel de intentie cata vreme Monitorul Oficial a anuntat si a indreptat greseala", a subliniat liberalul.

"Valeriu Stoica este un faimos ca avocatul care a pierdut cele mai multe procese din Baroul Bucuresti. Cu siguranta va mai pierde unul", a mai comentat Olteanu intentia depunerii unor plangeri penale.

Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica i-a acuzat, joi, pe liberali ca intentioneaza sa fraudeze alegerile si considera ca este nevoie de o ancheta parlamentara in cazul tiparirii a peste 33.000 de buletine de vot fata de necesarul prevazut pentru CGMB.

"Este limpede ca ne aflam in fata unei intentii de fraudare a alegerilor in Bucuresti. Este nevoie de o ancheta parlamentara. Buletinele au fost gasite in "tiparnita PNL-ului" si amintesc aici ca seful Monitorului Oficial este un liberal, iar presedintele Camerei Deputatilor este tot un liberal", a spus Valeriu Stoica, in cadrul unei dezbateri organizate de Grupul pentru Dialog Social la Iasi.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 824 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor