Ziare.com

Talpes cere sanctionarea lui Olteanu pentru ca l-a jignit la TV

Luni, 25 Februarie 2008, ora 15:35

   

Talpes cere sanctionarea lui Olteanu pentru ca l-a jignit la TV
Senatorul independent Ion Talpes a sesizat Camera Deputatilor pentru faptul ca presedintele acestui for, Bogdan Olteanu, l-ar fi jignit, senatorul solicitand aplicarea unei sanctiuni de catre Comisia juridica, de disciplina si imunitati, anunta NewsIn. Talpes considera ca Olteanu l-a jignit, vorbind despre lipsa activitatii sale parlamentare.

"Domnul Talpes considera ca a fost jignit intr-un fel, de catre Bogdan Olteanu, in cadrul unei emisiuni televizate, Sinteza Zilei, a lui Mihai Gadea, desi numele lui nu a fost precizat", a spus secretarul Camerei Deputatilor, depuatul PRM Gelil Eserghep, adaugand ca sesizarea a fost trimisa Comsiei juridice.

Olteanu este acuzat ca a dezinformat telespectatorii in legatura cu activitatea parlamentara a lui Talpes si ca nu da dovada de o tinuta morala demna de un deputat.

"Fapta domnului Bogdan Olteanu de a dezinforma telespectatorii este incompatibila cu tinuta morala pe care se presupune ca o are ca deputat (...), aspectele relatate sunt in afara unui comportament bazat pe principii morale si, nu in ultimul rand, pe lege", scrie Ion Talpes

In sesizarea inaintata Camerei Deputatilor, Ion Talpes a anexat si stenograma discursului televizat al lui Bogdan Olteanu, pe care senatorul l-a considerat drep jignitor.

"Nu stiu cum si-a reprezentat el (Ioan Talpes - n.r.) cetatenii din judetul sau, daca nu ma insel Caras-Severin, nu stiu daca a calcat vreodata prin judetul Caras-Severin de cand este parlamentar, de trei ani, nu stiu daca a avut vreo interpelare, vreo intrebare, vreo initiativa legislativa, ca eu nu am observat," a spus Bogdan Olteanu in emisiunea Sinteza Zilei.

Potrivit lui Geril Esergheps, Talpes a cerut trimiterea sesizarii la Comisia juridca, pentru aplicarea unei sanctiuni.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1116 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu-mi vine să cred

Privindu-i poza si văzand-l ce face in Parlament, stau si mă intreb cum a putut această persoană să fie cea fost pe vremea lui Ilescu. Din poză nu reese dacă are si caracter.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor