Bogdan Olteanu divorteaza

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 13:45
7676 citiri
Bogdan Olteanu divorteaza

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a depus, vineri, la Judecatoria Sectorului 1, cerere de divort impotriva sotiei sale, Cristina Izabela Olteanu.

Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 martie, informeaza NewsIn.

Liberalul vrea sa puna capat casniciei de cinci ani in urma careia au rezultat doi copii din cauza celui mai important colaborator al actualului purtator de cuvant al PNL. Este vorba despre Diana Tusa, fost director general al Cancelariei lui Olteanu, in prezent deputat liberal de Braila.

Bogdan Olteanu si Diana Tusa au o relatie extrem de apropiata de aproximativ doi ani, fara ca sotia liderului PNL sa stie ceva. Olteanu si sotia sa au fost vazuti impreuna, in public, ultima oara la sfarsitul anului trecut, in decembrie, dupa ce cu mai putin de o luna inainte participasera la ziua unui om de afaceri, la hotelul Mariott.

Cu Diana Tusa, fostul sef de la Camera Deputatilor obisnuieste sa se intalneasca in locuri publice. Ei au fost surprinsi in timp ce savurau o cafea intr-un local din Capitala. Dupa ce au stat unul langa altul, cei doi au decis sa iasa separat din localul respectiv, pentru a se feri de ochii indiscreti.

Diana Tusa este in PNL de la 19 ani. "Ambitioasa si inca idealista", asa cum se caracterizeaza pe blogul personal, ea a obtinut ce si-a dorit. Si pe plan profesional, si pe plan sentimental. Proaspata deputata a fost in ultimii ani mana dreapta a liderului liberal, cunoscand cele mai ascunse secrete ale acestuia.

Usor, usor, cei doi s-au apropiat din ce in ce mai mult, transformand relatia profesionala intr-una de dragoste. Iubirea lor a devenit, cu timpul, din ce in ce mai vizibila. Spre exemplu, Bogdan (38 de ani) si Diana (30 de ani) au vizitat insoritul Mexic intr-o delegatie oficiala si, cu aceasta ocazie, apropierea dintre cei doi a fost observata de mai multi deputati si membri ai staffului.

Sentimentele dintre purtatorul de cuvant al liberalilor si proaspata deputata sunt atat de puternice, incat au daunat uneori relatiilor lui Olteanu cu alti conducatori ai PNL.

Un important lider al Partidului National Liberal s-a certat cu fostul presedinte al Camerei Deputatilor tocmai din cauza Dianei Tusa. Totul a pornit atunci cand Olteanu a vrut sa-i ofere Dianei Tusa o functie importanta in partid, insa a intampinat opozitia acestuia. Din acel moment, cei doi, care de altfel avusesera o relatie extrem de apropiata, sunt in conflict.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....