Bogdan Olteanu si-a facut blog

Marti, 20 Ianuarie 2009, ora 13:22
2822 citiri
Bogdan Olteanu si-a facut blog

Incepand de luni, Bogdan Olteanu a intrat in randul bloggerilor. Pe blogul sau, liberalul afirma ca vrea sa publice toate ideile, chiar si cele diferite de ale lui, cu exceptia celor comuniste sau naziste.

Bogdan Olteanu afirma in primul text postat, ca blogul sau nu este unul pesonal, ci unul de idei.

Liberalul declara ca textele vor fi scrise de el. "Dupa un mai vechi obicei, textele semnate de mine sunt scrise tot de mine, asa ca nu voi putea da vina pe cine stie ce sfatuitori ori colaboratori pentru ce scriu aici", scrie Bogdan Olteanu pe blog.

Momentan, el are postat un singur text, insa promite ca isi va imbunatati blogul cu fotografii, legaturi si diverse categorii.

"Cu timpul, probabil ca peisajul va deveni mai putin arid. Ceva fotografii, legaturi, pagini, categorii or sa apara, pe masura ce invat sa folosesc wordpress.com, care ma gazduieste cu generozitate. Vor fi si ceva pareri, ceva sarcasm. Dar nu prea mult din fiecare", mai scrie Olteanu.

Liberalul mai marturiseste ca vrea sa exprime pe blog diverse idei. "Vreau sa exprim aici idei. Politice. Despre cum imi vad si cum imi doresc tara. Orasul. Colegiul de deputat. Partidul. Despre liberalism, unde e si incotro ar trebui sa o ia in vremurile de criza. Despre cum tehnologia ataca libertatea , si cum sa facem sa le avem pe amindoua", mai scrie Bogdan Olteanu pe blogul sau.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Bogdan Olteanu blog, #liberalul Olteanu blog, #Olteanu are blog , #stiri Bogdan Olteanu