Cezar Preda: "Bogdan Olteanu este un mare gunoi politic"

Joi, 10 Aprilie 2008, ora 17:47
3111 citiri
Cezar Preda: "Bogdan Olteanu este un mare gunoi politic"

Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic", informeaza NewsIn.

"Bogdan Olteanu este un mare gunoi politic care minte si dezinformeaza cu usurinta pe care i-au conferit-o invataturile bunicii sale, Gisela Vass", a replicat Cezar Preda.

El a subliniat ca desi liberalul "stie foarte bine ca nimic din acuzatiile sale nu este adevarat", alege sa minta si sa dezinformeze "pentru ca asta l-a invatat bunica lui sa faca atunci cand va fi mare".

Coordonatorul politic al campaniei PNL, Bogdan Olteanu, a declarat joi ca motivul pentru care democrat-liberalul Cezar Preda candideaza la presedintia CJ Buzau si nu la primarie este acela ca are interese de afaceri cu actualul edil, Constantin Boscodeala.

"La primaria Buzau se gaseste in functia de primar de mai bine de sapte ani partenerul de afaceri al lui Cezar Preda, (Constantin - n.r.) Boscodeala. Cezar Preda strange gunoiul in Buzau pentru primarul Boscodeala, are atat firma de gunoi, care opereaza si-n Bucuresti, cat si groapa orasului", a afirmat Olteanu.

Potrivit coordonatorului politic al PNL, tariful perceput de firma in cauza "este cel mai mare din intreaga regiune de sud-est a Romaniei".

"In aceste conditii, fara indoiala ca ar fi fost un gest de imoralitate din partea lui Preda sa-l concureze pe Boscodeala. Sunt convins ca Preda, care este un om de inalta morala, nu si-ar fi permis sa faca asa ceva", a conchis Olteanu.

Deputatul PD-L Cezar Preda, si-a anuntat, in cadrul Consiliului de Coordonare al partidului, candidatura la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, la aproximativ o saptamana dupa ce s-a retras din lupta pentru Primaria Buzau.

Pentru functia de primar al municipiului Buzau va candida din partea PD-L actualul viceprimar, Constantin Ionescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Cezar Preda, #il face, #pe bogdan olteanu, #gunoi politic , #stiri Bogdan Olteanu
Comentarii
C
costin
rank 1
G
Gold Press Media
rank 1
Se deschide sezonul de agrement in parcurile bucurestene