Honorius Prigoana trebuia sa se bata cu Andrei Tinu la alegeri

Miercuri, 06 Ianuarie 2010, ora 17:29
4008 citiri
Honorius Prigoana trebuia sa se bata cu Andrei Tinu la alegeri
Foto: montaj Ziare.com

Fiul lui Dumitru Tinu, Andrei Tinu, care ocupa functia de purtator de cuvant al Tineretului Social Democrat, trebuia sa fie contracandidat al lui Honorius Prigoana la alegerile de pe 17 ianuarie, pentru locul liber de deputat lasat de Bogdan Olteanu, din Colegiul 1, din Bucuresi.

Democrat liberalul Honorius Prigoana a declarat miercuri la televiziunea Ziare.com ca a aflat de la surse apropiate PSD ca TSD a vrut sa il sprijine pe Andrei Tinu, insa intelgerea parafata de Marian Vanghelie cu Andrei Chiliman a zadarnicit planurile initiale.

"Tineretul Social Democrat a vrut sa il sprijine pe Andrei Tinu, insa Marian Vanghelie a facut o intelegere cu PNL sa il sprijine pe Radu Stroe. Este vorba de o lupta grea daca luam in considerare ca impotriva mea este si domnul Andrei Chiliman si Marian Vanghelie, dar sunt un candidat care are sanse reale de a castiga aceste colegiu", a declarat Honorius Prigoana.

Si Andrei Tinu a confirmat pentru Ziare.com ca a vrut sa candideze pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 1, iar organizatia de tineret i-a acordat sprijinul, dar asta inainte sa stie de intelegerea dintre PSD si PNL Bucuresti.

Vicepresedintele PSD Arad a mai precizat ca si-ar fi dorit sa candideze impotriva lui Honorius Prigoana pentru ca ar fi fost o altfel de campanie electorala, adica una dintre doi tineri care fac parte dintr-o alta generatie de politicieni care s-ar fi batut pe proiecte si nu ar fi recurs la atacuri personale.

"Mi-as fi dorit sa candidez pentru deputat in Colegiul 1 din Capitala. Mi-am manifestat dorinta pentru ca locuiesc in acest colegiu, lumea ma cunoaste si cred ca as fi avut sanse sa castig. Organizatia de tineret m-a sprijinit, dar ea poate face doar o propunere si eu nu stiam de acel protocol.

Si in plus eu am primit anul trecut votul organizatiei Bucuresti sa candidez la parlamentare, dar eram al 23-lea pe lista si erau doar 22 de posturi libere. Daca nu exista acel protocol eram prima optiune daca se elibera un post de deputat sau se retragea cineva", a mai spus purtatorul de cuvant al TSD.

Momentan, Andrei Tinu este si vicepresedintele organizatiei PSD din Arad unde a candidat pentru un post de deputat, dar nu a castigat alegerile.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu, reacții la dosarul de trafic de influență al lui Coldea: ”Nu se ține cont de culoarea politică”
Ciolacu, reacții la dosarul de trafic de influență al lui Coldea: ”Nu se ține cont de culoarea politică”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că, în opinia sa, sistemul de justiție funcționează în mandatul său. Reacția președintelui PSD vine după plasarea sub control...
Unul dintre cei mai influenți oameni din PSD analizează candidatura lui Geoană: ”Ar putea să fie în finala prezidenţială”
Unul dintre cei mai influenți oameni din PSD analizează candidatura lui Geoană: ”Ar putea să fie în finala prezidenţială”
Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării și președintele Consiliului Național al PSD, a declarat sâmbătă, 25 mai, că Mircea Geoană este credibil, dată fiind funcția înaltă pe care o...
#Andrei Tinu candidat deputat, #contracandidat PSD Honorius Prigoana , #stiri Bogdan Olteanu
Comentarii
Poza cetatean_revoltat_apolitic
cetatean_revoltat_apolitic
rank 2
Andrei Tinu - NU poate fi comparat cu DROGATU de Honorius Prigoana
Poza Vasi
Vasi
rank 5