Olteanu: Cele doua motiuni simple vor fi tratate separat

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 17:22
1439 citiri
Olteanu: Cele doua motiuni simple vor fi tratate separat

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat, luni, ca cele doua motiuni simple, cea privind termoficarea si cea a educatiei, privind marirea salariilor profesorilor cu 50% si eventuala demitere a ministrului Cristian Adomnitei, vor fi tratate separat.

Mai mult, pentru cea de-a doua motiune simpla vor trebui stranse cele 116 semnaturi necesare.

"Domnul Boc vorbeste numai absurditati, face ca in povestea cu Petrica si Lupu. Nici nu stim daca va exista o motiune simpla pentru problema educatiei", a comentat Olteanu despre cererea lui Emil Boc privind motiune simpla pe tema educatiei prin care cere demisia ministrului Cristian Adomnitei.

In acelasi timp, vicepresedintele PSD, Victor Ponta, a negat orice alianta intre partdiul sau si PD-L.

"Nu stiu cu ce partid vrea sa faca domnul Boc alianta, dar cu PSD sigur nu. Ne dorim sa oprim guvernarea actuala sa dea tunuri pe care apoi sa le acoperim noi, insa nu se pune problema unei politici comune cu PD-L. Vrem sa facem o motiune de cenzura numai noi si sa o voteze cine vrea", a declarat Ponta, pentru Realitatea Tv.

Emil Boc a declarat luni PD-L va depune, marti, la Camera Deputatilor, o motiune simpla pe tema educatiei prin care cere demisia ministrului Cristian Adomnitei, insa ca motiunea sa fie transformata in una de cenzura si sa aiba sanse sa fie aprobata este nevoie si de ajutorul unor alte partide, printre care si PSD.

"Prin motiune simpla cerem prim-ministrului sa propuna presedintelui demiterea din functie a lui Cristian Adomnitei. Daca va mai exista o motiune pe aceasta tema si daca exista vointa politica sa le comasam nu avem retineri in a o transforma in motiune de cenzura.

Concret, daca si un alt partid/partide politice va/vor initia motiuni simple pe edcuatie, am putea sa transformam motiunile simple intr-o motiune de cenzura, care insa nu poate trece fara voturile PSD", a explicat liderul PD-L Emil Boc.

Quarterly Report - Editia 4

Cine este și de la ce partid candidează cel mai în vârstă participant la alegerile locale. „Un simbol al civismului”
Cine este și de la ce partid candidează cel mai în vârstă participant la alegerile locale. „Un simbol al civismului”
Un candidat USR la Consiliul Local din comuna vasluiană Dumeşti este cel mai în vârstă participant din ţară înscris pe liste la alegerile locale de pe 9 iunie, având vârsta de 100 de ani....
Sebastian Burduja vrea votul ultrașilor. Susține o lege prin care sancțiunile date pe stadioane s-ar suspenda până la soluționarea plângerilor
Sebastian Burduja vrea votul ultrașilor. Susține o lege prin care sancțiunile date pe stadioane s-ar suspenda până la soluționarea plângerilor
Un grup de parlamentari liberali, în frunte cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a inițiat un proiect de lege prin care se cere ca sancțiunile date ultrașilor pe...
#Bogdan Olteanu, #motiune simpla cenzura, #tratare, #separarat , #stiri Bogdan Olteanu
Comentarii
E
electorul
rank 1
PSD isi face doar campanie electorala cu Motiunea deoarece sprijina in continuare Guvernul