Primarul Chiliman ii pune bete-n roate lui Bogdan Olteanu

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 07:47
1715 citiri
Primarul Chiliman ii pune bete-n roate lui Bogdan Olteanu

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declansat o actiune de precampanie chiar in Colegiul 1 din sectorul condus de liberalul Andrei Chiliman, unde incearca sa obtina un nou mandat de deputat.

Corturile lui Olteanu au fost instalate in zonele Piata Pajura si Piata Domenii pentru o "actiune civica", informeaza Evenimentul Zilei.

Insa, in urma cu o saptamana, vinerea trecuta mai precis, oamenii lui Olteanu au avut o surpriza: au primit vizita unor angajati ai Primariei Sectorului 1 care le-au spus ca trebuie sa ridice corturile, pentru ca nu au autorizatiile necesare de la Andrei Chiliman.

Pana la lamurirea situatiei, corturile au disparut. Potrivit unor surse din PNL, dupa aceste evenimente, premierul Calin Popescu-Tariceanu l-a sunat pe Andrei Chiliman si i-a reprosat ridicarea corturilor.

Premierul a pledat soarta lui Olteanu, ceea ce a a generat o replica in registru ironic din partea lui Chiliman: "Ce, Caline, Bogdan nu mai are numarul meu de telefon? Te-a pus pe tine sa ma suni?". Si i-a transmis lui Olteanu: "Zi-i sa depuna o cerere pentru autorizatie la Primaria Sectorului 1".

Conflictul dintre Bogdan Olteanu si filiala sectorului 1 a izbucnit la Congresul PNL din ianuarie 2007. Atunci, seful liberalilor din aceasta organizatie, Vlad Moisescu, a decis sa-l sprijne pe Ludovic Orban in batalia cu Bogdan Olteanu pentru postul de vicepresedinte pe probleme de imagine.

Conflictul s-a reluat acum cateva luni, cand Bogdan Olteanu si-a anuntat candidatura intr-un colegiu din sectorul 1. Presedintele organizatiei, Vlad Moisescu, s-a opus, dar Bogdan Olteanu a avut castig de cauza in fata conducerii centrale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Administrația Parcului Natural Văcărești a transmis recunoștință și admirație față de cei 300 de bucureșteni care au participat la o acțiune de ecologizare. "Parcul Natural...
#Andrei Chiliman, #Bogdan Olteanu, #campanie, #corturi , #stiri Bogdan Olteanu