Bogdan Olteanu, nemultumit de impozitul forfetar

   

Liberalii sustin ca incepand de la 1 mai vor organiza o serie de intalniri cu mai multe categorii afectate de introducerea impozitului forfetar, motiv pentru care vor introduce si o motiune in Parlament. Deputatul Bogdan Olteanu a declarat, vineri, la Iasi, ca din cauza impozitului forfetar pe care actuala guvernare vrea sa il implementeze, cel putin 200.000 de persoane isi vor pierde locurile de munca.

In opinia liberalului, impozitul forfetar nu este decat 'o taxa pe dreptul de a initia o afacere', elaborata pentru a acoperi deficitul bugetar de 350 de milioane de euro. 'In Romania, sunt 470.000 de intreprinderi mici si mijlocii si microintreprinderi. Ei cred ca acest impozit adunat de la aceste firme va aduce 350 de milioane de euro la buget. Este vorba despre scoaterea in faliment a firmelor care lucreaza in pierdere, ceea ce inseamna scoaterea in somaj a minim 200.000 de salariati.

In loc sa ii lase sa functioneze pentru a plati salarii si impozite, ministrul Pogea ingroasa somajul', a spus Bogdan Olteanu in timpul conferintei de presa organizate la sediul PNL Iasi. Parlamentarul liberal a precizat ca de la inceputul lunii mai va avea o serie de intalniri cu multe categorii de persoane afectate de introducerea acestui tip de impozit.
Sambata, 25 Aprilie 2009, ora 00:52
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV Petrecere uriasa, cu droguri si o suta de tineri, sparta de politisti la Paun
Sambata noaptea, politistii ieseni au fost anuntati ca la o pensiune din Paun are loc o petrecere ...
Fabrica de diplome a afaceristilor din "servicii". Reteaua Enea-Badurla controleaza Pascaniul
Scoala Postliceala Sanitara Centrul de Studii "Stefan cel Mare"Pascani, cunoscuta fabrica de diplome ...
Rata de incidenta a cazurilor COVID-19 in toate localitatile din judetul Iasi
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a transmis sambata, 10 aprilie 2021, ratele de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor