Ziare.com
Home > Personalitati > Bogdan Pandelica
Bogdan Pandelica
Fostul sef de la Protectia Consumatorului spune ca a fost demis fara nicio discutie

Miercuri, 28 Martie 2018, ora 16:43

Fostul sef de la Protectia Consumatorului spune ca a fost demis fara nicio discutie

Bogdan Pandelica / stiri Bogdan Pandelica

Bogdan Pandelica, demis miercuri din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, a declarat pentru Ziare.com ca nu stie care sunt motivele pentru care a fost inlocuit din functie. El a precizat ca s-a aflat pe lista celor 27 de secretari de stat despre care Liviu Dragnea a anuntat, luna trecuta, ca vor fi schimbati. "Cred ca s-a luat in discutie in urma cu mai mult timp. A fost o analiza, nu stiu daca din punct de vedere al activitatii mele sau din alte puncte de vedere. A existat o analiza pentru 27 de secretari de stat si eu fac parte din cei 27 de secretari de stat care ar fi urmat sa fie schimbati si au fost schimbati", ne-a declarat Pandelica. El a subliniat insa ca nu a existat o discutie punctuala pe aceasta tema intre el si membrii Guvernului. "Nu am intrat in detalii de genul acesta, nu am avut o discutie punctuala in acest sens. Probabil ca au avut niste criterii. Nu am ...

1 comentariu

Despre Bogdan Pandelica

Bogdan Marcel Pandelica este un om politic, membru PSD din 1995, Vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PSD Pitesti, Consilier local in Pitesti din 2000.

Nascut pe 2 septembrie 1967, este casatorit cu Corina si are o fetita, Diana Elena.

Bogdan Pandelica este Presedinte al Comisiei de Buget - Finante din 2000.

In 2008, este propunerea PSD Pitesti pentru Parlamentul Romaniei ca deputat al colegiului 9, Pitesti Sud si comunele Oarja si Bradu.

Potrivit celui care l-a propus din partea organizatiei PSD Pitesti, primarul Pendiuc, consilierul local Bogdan Pandelica a fost "solutia cea mai buna dintre multiplele variante existente", fiind vechi membru de partid, potent om de afaceri, aflat acum la al treilea mandat de consilier, in fiecare fiind presedinte al Comisiei de Buget Finante, cu ajutorul caruia s-a gestionat de fiecare data, dupa cum primarul a spus-o, intreg bugetul primariei.

La aflarea nominalizarii, Bogdan Pandelica a spus ca i se potriveste extrem de bine colegiul in care va candida, pentru ca foarte multa vreme a trait chiar in cartierul Prundu, cunoaste felul de a fi si de a gandi al oamenilor de acolo, dar si proiectele de dezvoltare ale primariei in zona.

Bogdan Pandelica
Bogdan Pandelica

Data nasterii:  2 septembrie 1967

Cariera:  membru PSD din 1995, Vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PSD Pitesti, Consilier local in Pitesti din 2000

Evenimente importante:  In 2008, este propunerea PSD Pitesti pentru Parlamentul Romaniei ca deputat al colegiului 9, Pitesti Sud si comunele Oarja si Bradu

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Bogdan Pandelica, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor