Bogdan Stancu la Galata lui Hagi, transfer record pentru Liga 1

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 09:38
5319 citiri
Bogdan Stancu la Galata lui Hagi, transfer record pentru Liga 1

Bogdan Stancu, atacantul celor de la Steaua, este foarte aproape de un transfer de senzatie la Galata lui Hagi, "Motanul" urmand a deveni cel mai scump jucator care pleaca din Liga 1.

Gheorghe Hagi i-a convins pe sefii formatiei "Cim-Bom" ca are mare nevoie de un atacant iar acestia au demarat discutiile cu Steaua si cu impresarii jucatorului, fratii Victor si Ioan Becali.

Desi a anuntat de mai multe ori ca nu il vinde pe Stancu pana la finalul acestui sezon, finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, a cedat insistentelor verilor sai si a acceptat aceasta mutare. Singura conditie a latifundiarului a fost ca turcii sa plateasca 6 milioane de euro in schimbul jucatorului, suma cu care baskanii se pare ca au fost de acord.

Astfel, seful din Ghencea a plecat spre Antalya, locul de cantonament al Stelei, pentru a negocia personal ultimele detalii ale intelegerii.

"Vandut inca nu e, ca nu s-au semnat actele, dar e foarte adevarat ca sunt discutii foarte, foarte avansate. Giovani si Victor m-au tot rugat ca e bine ca Bogdan sa plece acum. Am zis "OK", dar am si eu o conditie, pretul de transfer sa fie 6 milioane de euro. Daca Galatasaray pune pe masa aceasta suma, il va avea pe Stancu. Joi dimineata vom avea un raspuns clar, insa e cert ca transferul e aproape facut", a dezvaluit Gigi Becali in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Daca va pleca la Galatasaray pentru 6 milioane de euro, Bogdan Stancu va deveni cel mai scump fotbalist ce pleaca din Liga 1 in Europa, precedentul record apartinandu-i lui Radu Stefan, vandut de Dinamo celor de la Lazio Roma in schimbul a 5,5 milioane de euro.

Steaua va primi insa doar jumatate din suma de transfer, "Motanul" fiind detinut in coproprietate de formatia din bulevardul Ghencea si de fratii impresari, Victor si Ioan Becali.

In varsta de 23 de ani, Stancu evolueaza in tricoul Stelei din 2008, cand a fost adus de la Unirea Urziceni, internationalul roman reusind sa inscrie peste 30 de goluri pentru "ros-albastri".

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Bogdan Stancu transfer Galatasaray, #Stancu transfer record, #Stancu pleaca Galatasaray, #Stancu Galatasaray Hagi , #transfer