Bogdan Vintila antrenor FCSB

Gigi Becali, la ora dezvaluirior: Pe cine a vrut sa aduca antrenor inaintea lui Bogdan Arges Vintila

23 August 2019 - Gigi Becali, la ora dezvaluirior: Pe cine a vrut sa aduca antrenor inaintea lui Bogdan Arges Vintila

Bogdan Arges Vintila a fost instalat, vineri, in functia de antrenor principal al lui FCSB, insa tehnicianul in varsta de 47 de ani n-a fost prima varianta a lui Gigi Becali.

Primul ordin dat de Becali noului antrenor: Ce trebuie sa spuna acesta la conferintele de presa

23 August 2019 - Primul ordin dat de Becali noului antrenor: Ce trebuie sa spuna acesta la conferintele de presa

FCSB are un nou antrenor, iar patronul Gigi Becali i-a dat acestuia un prim ordin chiar la conferinta de presa in care a fost prezentat oficial.

Primele declaratii ale noului antrenor de la FCSB: "Stau cat vrea Dumnezeu"

23 August 2019 - Primele declaratii ale noului antrenor de la FCSB: "Stau cat vrea Dumnezeu"

FCSB are incepand de vineri un nou antrenor, Bogdan Arges Vintila fiind prezentat oficial la "palatul" lui Gigi Becali din Bucuresti.

Top 3 știri din presa centrală

Chipsuri cu gust de șosete nespălate, pe rafturile supermarketurilor din România. Reclama produsului controversat VIDEO
Un nou produs controversat a fost scos pe piață de firma din județul Harghita, cea care a produs și conservele cu excremente de urs. Este vorba...

Zeci de percheziții DNA la instituții de protecție a mediului și primării din Botoșani, Suceava și Iași
Procurorii DNA fac cercetări într-un dosar de suspiciuni de corupție în intervalul aprilie-octombrie 2022 privind modul în care au fost...

Reforma reformei pensiilor speciale. Despre cele pe contributivitate… mai încolo
O lume vetustă și plină de găuri putrezite ni se dezvăluie, pe măsură ce “avansăm” în procesul reformelor, menționate în PNRR....
  1. Șefa dintr-un mare spital, prinsă că dormea pe perne umplute cu bani. A făcut avere mutând asistente dintr-o secție într-alta și angajând pe șpagă
  2. Câte găini pot fi crescute într-o curte? Disputa câștigată de un cetățean acuzat că are prea multe păsări pe proprietate
  3. Gruparea care distruge meciurile României, creată de George Simion. "Dacă vreți să înțelegeți rolul AUR, luați aminte la ce s-a petrecut aseară" VIDEO
  4. Marea prescripție. Cine sunt judecătorii de la Înalta Curte care au dat o hotărâre cu dedicație pentru mii de infractori. Magistrat: „Deciziile CCR nu sunt legi”
  5. ”Trăim ca niște babuini”. Declarațiile unui oligarh rus care ar putea stârni nervozitatea Kremlinului
  6. Înșelătoria care face victime în toată țara. "Ești cu familia în casă și e păcat să ne certăm, noi suntem mereu în zonă"
  7. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  8. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  9. Anunțul de închiriere a unei garsoniere în Cluj-Napoca face deliciul internetului: "E bună pentru când aveți certuri în familie"
  10. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”