Premierul britanic Boris Johnson și soția sa, Carrie, așteaptă încă un copil

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 23:15
2968 citiri
Premierul britanic Boris Johnson și soția sa, Carrie, așteaptă încă un copil
A treia căsătorie a lui Boris Johnson i-a adus doi copii FOTO Facebook / Boris Johnson

Soția premierului britanic Boris Johnson a anunțat sâmbătă, 31 iulie, pe Instagram, că este din nou însărcinată. Primul copil al cuplului, Wilfred, s-a născut în aprilie anul trecut.

Potrivit presei britanice, Carrie le-a spus unor prieteni, pe Instagram, că se simte ”incredibil de norocoasă” să fie însărcinată din nou. Aceasta a adăugat că se așteaptă să nască în preajma crăciunului.

Totodată, Carrie a mai dezvăluit că la începutul anului a pierdut o sarcină.

Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, și Carrie Symonds, 33 de ani, s-au căsătorit oficial anul acesta, în luna mai, într-o ceremonie desfășurată discret, departe de ochii publicului. A fost prima nuntă a unui premier britanic în funcție după aproape 200 de ani.

Primul copil al cuplului, Wilfred, s-a născut după ce Boris Johnson trecuse printr-o formă gravă de Covid. Din acest motiv, premierul britanic și logodnica sa au decis să-și numească fiul după numele doctorilor care i-au salvat viața - Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Boris Johnson și Carrie Symonds au fost, de altfel, primul cuplu necăsătorit care a locuit în reședința prim-ministrului britanic. Symonds, la cei 33 de ani, este cea mai tânără parteneră a unui premier britanic din ultimii 174 de ani.

Ea este la prima căsătorie, în timp ce Boris Johnson este la a treia. Din cea de-a doua căsătorie, cu avocata Marina Wheeler, premierul britanic mai are patru copii, doi băieți și două fete. Au fost speculații că ar mai avea și un al cincilea copil, dintr-o legătură extraconjugală.

#Boris Johnson, #premier britanic , #stiri Boris Johnson