Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Asasinatul lui Nemtov: Doi suspecti au fost arestati

Sambata, 07 Martie 2015, ora 11:37
19060 citiri
Asasinatul lui Nemtov: Doi suspecti au fost arestati
Foto: Sputnik

Doi suspecti in cazul asasinatului politicianului rus Boris Nemtov au fost arestati sambata.

Cei doi barbati au fost arestati, fiind suspecti de crima, a anuntat Alexander Bortnikov, directorul serviciului de securitate rus, FSB, informeaza Sputnik News.

Potrivit lui Bortnikov, citat de postul de televiziune Rossiya-24, numele suspectilor sunt Zaur Dadaev si Anzor Gubasev.

Bortnikov a declarat ca ambii suspecti provin din regiunea de sud a Rusiei, Caucazul de Nord, o zona tensionata cu probleme cauzate de insurgenti si rata mare a criminalitatii, potrivit Russia Today.

Oficialul de securitate nu a precizat daca vreunul dintre cei doi suspecti arestati este considerat a fi cel care l-a impuscat efectiv pe Nemtov.

Seful FSB a adaugat doar ca ancheta este in curs de desfasurare, iar presedintele rus Vladimir Putin a fost informat cu privire la retinerea suspectilor.

Boris Nemtov investiga moartea unor militari rusi in Ucraina - A aparut dovada scrisa

Cine e barbatul in bratele caruia a murit Boris Nemtov

Boris Nemtov, fost vicepremier rus si unul dintre cei mai aprigi si virulenti contestatari ai lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal pe 27 februarie, in centrul Moscovei, in apropiere de Kremlin.

Politicianul liberal a fost impuscat de patru ori in spate de un barbat care a reusit sa fuga intr-o masina alba.

Asasinarea lui Nemtov: Presa rusa o desfiinteaza pe frumoasa ucraineanca

Nemtov a fost atacat in timp ce se plimba alaturi de o tanara ucraineanca in centrul Moscovei, pe podul Bolsoi Moskvoretki, in apropiere de Kremlin.

Considerata un martor-cheie in acest dosar, tanara Anna Duritkaia s-a intors in Ucraina dupa ce a fost interogata trei zile de anchetatorii rusi.

Avocatul tinerei a spus pentru Ria Novosti sambata ca Annei nu i s-a cerut sa se intoarca la Moscova pentru un nou interogatoriu in urma retinerii celor doi suspecti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#asasinat Nemtov arestat suspecti, #suspecti arestati crima Nemtov, #criminali Nemtov arestati , #asasinat
Comentarii