Înapoi la listarea arhivei

21 Martie 2010 - Fetita plecata in cautarea mamei!

O fetita de doar 11 ani a pornit singura in cautarea mamei sale, dupa ce micuta, in urma divortului parintilor, a fost lasata in grija tatalui. Fetita a fost gasita pe o banca din Parcul Mihai

21 Martie 2010 - Calatorii de vacanta din groapa in groapa

Soferii nu mai au nicio sansa sa poata circula decent, in conditiile in care doar drumul care face legatura cu Suceava va fi reabilitat din toamna.

21 Martie 2010 - Mii de copii lasati fara indemnizatii

Statul trebuie sa vireze in conturile a 30.000 de familii peste 3 milioane de lei pentru plata alocatiilor si a indemnizatiilor.

21 Martie 2010 - Marius Stefanachi: "Am invatat sa inteleg rolul culturii"

De 11 ani, bacauanul Marius Stefanachi restaureaza cu migala obiectele de patrimoniu care sunt expuse la Memorialul de la Ipotesti din judetul Botosani.

21 Martie 2010 - Salvati de junior

FC Botosani a remizat sambata pe teren propriu, scor 1-1 cu Concordia Chiajna, una din formatiile care si-au anuntat intentiile de a promova in prima liga.

21 Martie 2010 - Talharit si batut dupa ce a fost luat la ocazie de un carutas!

O calatorie "de ocazie" cu caruta s-a dovedit a fi cu ghinion pentru un barbat de 46 de ani! Pentru ca nu a avut bani sa achite transportul, barbatul a fost talharit, ramanand fara telefon si inel,

21 Martie 2010 - Accidentat de un sofer beat, dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar!

Alcoolul la volan, cumulat cu inconstienta pietonului, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, au condus la producerea unui grav accident, sambata seara!