Înapoi la listarea arhivei

01 Aprilie 2011 - Profesorii n-au motive sa se mai teama pentru salarii

Autoritatile locale fac toate demersurile ca in perioada urmatoare procesul instructiv educativ din unitatile scolare botosanene sa nu mai fie intrerupt.

01 Aprilie 2011 - Ajutor de la Crucea Rosie pentru sinistratii din Dorohoi

Prefectul Cristian Roman sustine ca in cursul zilei de sambata la Dorohoi va ajunge un transport cu furnituri pentru baile din casele reconstruite pentru sinistrati.

01 Aprilie 2011 - Primarii fac afaceri cu subventiile pentru pasuni

Un control facut de prefectul Cristian Roman la primariile din judet a scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste exploatarea de catre primarii a imasurilor comunale.

01 Aprilie 2011 - IPS Teofan, cetatean de onoare la Botosani

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, a devenit cetatean de onoare al municipiului Botosani, in baza unei hotarari adoptate joi de Consiliul Local.

01 Aprilie 2011 - Doina Melinte si Gabriela Szabo, la Botosani

Doua vedete ale sportului romanesc vor fi prezente vineri la Botosani la invitatia Liceului cu Program Sportiv.

01 Aprilie 2011 - Darabaniul a ramas fara spital

Spitalul orasenesc Darabani a externat, joi, toti cei peste 30 de pacienti, dupa ce Directia de Sanatate Publica Botosani a dispus inchiderea, de la 1 aprilie, a unitatii spitalicesti.

01 Aprilie 2011 - Organigrama de Filarmonica Botosani nu a fost aprobata

Proiectul privind aprobarea organigramei si statului de functii ale Filarmonicii Botosani pentru anul 2011, de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de joi, a fost amanat.