Înapoi la listarea arhivei

29 Aprilie 2011 - Elena Udrea va veni la Botosani pentru inaugurarea Spitalului de Recuperare si pentru a semna contractul de finantare de la Cornisa!

Primarul Catalin Flutur a declarat ca la inaugurarea Spitalului de Recuperare va veni la Botosani si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ocazie cu care aceasta va semna si

29 Aprilie 2011 - NOVA APASERV: Avarie majora in zona centrala a orasului!

SC Nova Apaserv SA Botosani anunta oprirea apei de urgenta din cauza unor avarii majore in zona centrala - BRD pe conducta AZBO Dn 125. Sunt afectati de oprirea apei beneficiarii din cartierul

29 Aprilie 2011 - Conducerea PDL Botosani se va intalni cu cei doi contracandidati ai lui Boc la sefia partidului!

Conducerea PDL Botosani are programate intalniri atat cu Theodor Paleologu, cat si cu Vasile Blaga, cei doi anuntandu-si prezenta la Botosani vineri, incepand cu ora 14.30.

29 Aprilie 2011 - Locuri de munca vacante anuntate de AJOFM Botosani la 29 aprilie 2011

Oferta de locuri de munca vacante la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Botosani. Pentru alte oferte de locuri de munca, dar si anunturi din alte domenii, studiaza www.anunturi.botosani

29 Aprilie 2011 - Seminar pe tema securitatii muncii

Ziua de 28 aprilie Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca a fost marcata joi si de inspectorii botosaneni din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM).

29 Aprilie 2011 - Incepe distribuirea cardurilor de asigurat de sanatate

Cardurile nationale de asigurat de sanatate vor ajunge la zeci de mii de botosaneni pana la sfarsitul anului.

29 Aprilie 2011 - Florescu, pus de ProTV sa-si schimbe numarul pentru finala "Romanii au talent"

Ezitarile botosaneanului de 19 ani calificat in finala emisiunii-concurs "Romanii au talent" au o explicatie.

29 Aprilie 2011 - Explozie de infractiuni economice, peste 500 de cazuri in atentia politistilor

Infractiunile economico-financiare cunosc o crestere alarmanta la Botosani. Inspectoratul de Politie Judetean si-a facut public raportul pe primul trimestru si din acesta reies lucruri grave in

29 Aprilie 2011 - 36 de botosaneni evacuati din cauza unui incendiu la o conducta de gaze

Vineri, putin inainte de ora 13.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Nicolae Iorga" al Judetului Botosani a fost sesizat despre faptul ca a izbucnit un incendiu ca urmare a unei avarii

29 Aprilie 2011 - Subofiterul ranit joi dimineata a fost operat, starea sa este stabila

Starea subofiterului Mihai Talpalaru, ranit in teribilul accident petrecut joi dimineata in satul Victoria, este stabila.

29 Aprilie 2011 - Blaga si Paleologu vin vineri la Botosani

Vasile Blaga, fostul ministru al Administratiei si Internelor, si Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii, ajung astazi la Botosani.

29 Aprilie 2011 - Sofer cercetat penal dupa ce a lovit un copil, desi mama minorului l-a asigurat ca fiul sau nu este ranit!

Un copil de 4 ani, victima a unui accident rutier, a fost dus la spital de catre un frate mai mare, dupa ce mama micutului ii spusese soferului vinovat ca nu se impune solicitarea unei ambulante.

29 Aprilie 2011 - Angajati tot mai putini, cu salarii mai mici ca in multe alte judete

Sunt tot mai putini salariatii judetului Botosani, iar salariul mediu al acestora se mentine mult sub nivelul celui inregistrat la nivel national.

29 Aprilie 2011 - 40 de angajati ai fostului spital din Trusesti, preluati de caminul de batrani

Fostul spital de la Trusesti, din aceasta saptamana intrat in reteaua caminelor de batrani, va primi finantare de la Ministerul Muncii pentru a putea functiona, incepand de luna viitoare.

29 Aprilie 2011 - Izvorul Tamaduirii

Izvorul Tamaduirii, sarbatoare inchinata Maicii Domnului, este praznuita anul acesta pe 29 aprilie.

29 Aprilie 2011 - Tramvaiele din Germania au ajuns la Botosani!

Societatea Eltrans a reusit, in sfarsit, sa aduca la Botosani cele 11 tramvaie achizitionate din Dresda, Germania. Mai intai au ajuns trei tramvaie, iar joi dimineata au fost aduse si celelalte 11.