Înapoi la listarea arhivei

28 Februarie 2012 - Avarie la o conducta de gaze pe o strada din municipiu

O echipa a companiei de furnizare a gazelor naturale a intervenit marti, intr-un cartier din Calea Nationala, in apropierea garii, pentru a remedia o defectiune identificata la una dintre conducte.

28 Februarie 2012 - Directorul Filarmonicii Botosani, notat cu 10 de comisia de evaluare

Marti a fost evaluata activitatea pe anul trecut a directorului Filarmonicii Botosani, Mihai Sarbu. Acesta a reusit sa obtina punctaj maxim la ambele probe, respectiv interviul si raportul de

28 Februarie 2012 - Botosaneni panicati din cauza unei defectiuni la reteaua de distributie a gazelor

O defectiune depistata la reteaua de distributie a gazelor naturale de pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Botosani, i-a pus marti pe jar pe angajatii E.ON Gaz.

28 Februarie 2012 - Restrangeri de activitate stabilite eronat de directorii de scoli

Mai multi directori de scoli vor trebui sa dea nota explicativa, dupa ce au fost stabilite gresit restrangeri de activitate, in randul unor cadre didactice.

28 Februarie 2012 - Soferita de camion, la 26 de ani: "De ce sa fie greu? Sunt multe alte meserii mai grele!"

Nu este ceva obisnuit sa intalnesti la volanul unui camion de 46 de tone o tanara de 26 de ani, abia impliniti. In cinci ani de munca, nu a avut niciun accident de circulatie. Valentina Telean spune

28 Februarie 2012 - Furcile caudine ale Corpului national al expertilor, pentru un post de director sau inspector scolar!

Cadrele didactice care vor aspira la un post de conducere, de director, inspector scolar, inspector general sau in cadrul Ministerului Educatiei, vor trebuie sa faca parte din Corpul national al

28 Februarie 2012 - Gratuitate pentru maxi-taxi, pe traseele din Tulbureni si ANL Cismea

Primele trasee pe care se va acorda gratuitate pe maxi-taxi pentru elevi si pensionari vor fi cele care pleaca din Tulbureni si ANL Cismea.

28 Februarie 2012 - Municipalitatea a stabilit o lista de prioritati in ceea ce priveste reabilitarea unor strazi

In cursul acestui an se vor face lucrari de reparatii la strada Primaverii, unde deja a fost facuta proiectarea. Se va lucra insa doar la carosabil, nu si la calea de rulare a tramvaiului.

28 Februarie 2012 - Cei doi soti, aflati in greva foamei, au innoptat in sediul Prefecturii!

Cei doi soti, din Sendriceni, care au intrat luni dimineata in greva foamei, au innoptat in sediul Prefecturii.

28 Februarie 2012 - Conturile Colegiului Ghica din Dorohoi, blocate din cauza unor datorii vechi de 10 ani!

Colegiul National "Grigore Ghica" din Dorohoi are conturile blocate de pe data de 20 februarie, din cauza unei datorii neachitate catre fostul Goscom, restante care dateaza din perioada 2000-2004 si

28 Februarie 2012 - Dosar penal pentru trecerea ilegala a frontierei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi au depistat un cetatean ucrainean care trecuse ilegal frontiera de stat dintre Ucraina si Romania.