Înapoi la listarea arhivei

17 Aprilie 2012 - Accident rutier la Hutani!

Un grav accident rutier s-a produs in zona Hutani, pe relatia Botosani-Suceava.

17 Aprilie 2012 - Managerul Spitalului Judetean, cercetat penal!

Magistratii Judecatoriei Botosani au admis, in parte, plangerea facuta de seful Serviciului Runos, din cadrul Spitalului Judetean "Mavromati" si au desfiintat o rezolutie de neincepere a urmaririi

17 Aprilie 2012 - Zeci de botosaneni amendati de jandarmi pentru scandal de sarbatori

Nu doar conducatorii auto au dat batai de cap oamenilor legii. Jandarmii au avut la randul lor probleme pe perioada misiunilor de Paste.

17 Aprilie 2012 - Betivaneala generala la volan de Pasti, val de tineri prinsi bauti

Val de soferi gasiti bauti la volan in zilele, dar mai ales in noptile de Pasti. In afara minorului care s-a imbatat si a furat o masina la Corni si a tanarului sfidator din municipiu, o multime de

17 Aprilie 2012 - Made in Botosani : Un minor s-a imbatat, a furat o masina, a distrus-o si a fugit

In noaptea de duminica spre luni Politia municipiului Botosani a fost sesizata prin apel de urgenta ca pe DC 54, in satul Mesteacan din comuna Corni, s-a produs un accident rutier.

17 Aprilie 2012 - Solicitare pentru stramutarea dosarului privind talharia de pe strada Petru Rares!

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani au solicitat stramutarea la o alta instanta din tara a dosarului privind jaful din decembrie, de pe strada Petru Rares.

17 Aprilie 2012 - Pescuitul la "Rastoaca" le-a adus dosar penal!

Pe timpul unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pentru braconaj piscicol pe numele a doi barbati.

17 Aprilie 2012 - Aventuri la 17 ani: Fara permis, beat, a ranit un prieten si a distrus o masina!

Beat si fara permis, a furat o masina, a comis un accident soldat cu avarierea autoturismului si ranirea unei persoane, apoi a fugit de la locul faptei! Acesta este bilantul unei nopti de pomina,

17 Aprilie 2012 - Curaj la betie: I-a amenintat pe politistii care l-au prins conducand in stare de ebrietate!

Un botosanean este cercetat pentru sfidarea organelor judiciare si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce tanarul de 27 de ani a adresat amenintari si injurii politistilor care l-au prins beat

17 Aprilie 2012 - Au ajuns la spital dupa ce au baut sau au mancat peste masura!

Zeci de botosaneni au avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce facut excese alimentare sau au baut prea mult, in prima zi de Paste.

17 Aprilie 2012 - Incendiu la o casa din municipiul Botosani!

Pompierii au fost solicitati sa intervina, luni dupa-amiaza, dupa ce intr-un imobil de pe strada Dragos Voda, din apropierea Centrului Vechi, a izbucnit un incendiu.

17 Aprilie 2012 - Mesteri populari din strainatate la Targul mestesugarilor desfasurat la Botosani de Zilele Orasului

Saptamana aceasta se da startul la cea de-a VI-a editie a Targului Mestesugarilor, eveniment ce se inscrie in calendarul actiunilor dedicate Zilelor Orasului.

17 Aprilie 2012 - Licitatie pentru intretinerea spatiilor verzi si achizitia de flori, in municipiul Botosani

Anuntul privind licitatia de atribuire a lucrarilor de intretinere a spatiilor verzi a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, data limita de depunere a ofertelor fiind 30 aprilie.

17 Aprilie 2012 - Botosanean gasit spanzurat in genunchi la Iasi

Descoperire macabra la Iasi, un tanar care culegea vreascuri in padurea Cicoarei sambata dimineata a dat peste un barbat spanzurat. Omul era agatat de un salcam, legat cu un cablu gros, relateaza