Înapoi la listarea arhivei

18 Iunie 2012 - Secrieru inmormantat cu sute de oameni si rauri de lacrimi

In jurul orelor 12:00 fostul subprefect al judetului din 2009 - 2010 a plecat pe ultimul drum. Cortegiul funerar a pornit de la casa acestuia din apropierea Scolii 1 si a traversat orasul. Pe la

18 Iunie 2012 - Un barbat a lesinat din cauza caldurii

Un barbat de 55 ani a lesinat luni dimineata in timp ce se afla la serviciu. Acesta lucra la o fabrica de confectii din municipiu si, din cauza caldurii, i s-a facut rau.

18 Iunie 2012 - Trei candidati pentru functia de prim-procuror

Functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani a fost scoasa la concurs, dupa ce a ramas vacanta in toamna anului trecut, ca urmare a demisiei lui Cristian Popovici.

18 Iunie 2012 - Turcanu va fi instalat, astazi, in fruntea CJ!

Noul presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, va fi instalat in functie luni, 18 iunie. Ceremonia de investire va avea loc la ora 14.00, in sala de sedinte de la Consiliul Judetean.

18 Iunie 2012 - Soferul beat care a produs accidentul de la Vladeni, lasat liber

Soferul care a produs, joi, accidentul de la Vladeni a fost pus in libertate. Desi a fost retinut de Politie, Gabriel Balan (46 de ani) a fost lasat liber, in baza unei hotarari a magistratilor

18 Iunie 2012 - Surprize si voie buna la primul spectacol oferit de grupul Cheia Sol in parc

Zeci de copii insotiti de parintii si bunicii lor au participat, duminica dupa masa la spectacolul oferit de copiii si adolescentii grupului Cheia Sol in cadrul proiectului "Vara in acorduri

18 Iunie 2012 - O noua editie a Festivalului National "Mugurelul" din Dorohoi

Amfiteatrul din Parcul Brazi s-a aratat neincapator in cea de-a doua zi a Festivalului National Mugurelul din Dorohoi.

18 Iunie 2012 - Mama a sase copii, decedata intr-un accident

O femeie, mama a sase copii, a murit, dupa ce caruta in care se afla a fost spulberata de o masina pe raza comunei botosanene Stauceni.

18 Iunie 2012 - Primarul din Pomarla, Dumitru Chelariu, a suferit un accident vascular!

Primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, in varsta de 43 de ani, care este si prim-vicepresedintele PDL, a suferit, in noaptea de sambata spre duminica, un accident vascular cerebral.

18 Iunie 2012 - Florin Turcanu vrea parcuri energetice la Botosani

Noul presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, vrea infiintarea a doua parcuri industriale energetice la Botosani si Dorohoi.

18 Iunie 2012 - Romii botosaneni: Vor locuri de munca dar nu au scoala

Vor sa munceasca dar nu au mers la scoala deloc. Este cazul unor minoritari din localitatea botosaneana Cosula, care au solicitat prin reprezentantii lor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de