Înapoi la listarea arhivei

20 August 2012 - O parte din incasarile din discoteca din Flamanzi, unde a avut loc un scandal, au disparut!

In urma scandalului ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-o discoteca din Flamanzi, administratorul a observat, dupa plecarea agresorilor, ca lipseste si suma de 8.300 de lei,

20 August 2012 - Actiune a politistilor rutieri pentru depistarea soferilor vitezomani!

In perioada 20-26 august a.c., Directia Rutiera din Inspectoratul General al Politiei Romane va organiza si coordona, la nivel national, o actiune preventiva pe linia respectarii regimului legal de

20 August 2012 - Noi repartizari pe posturi in invatamant

O noua etapa de repartizare pe posturi in invatamant, se va desfasura, astazi, la Colegiul National "A.T. Laurian", fiind vorba de completarile de norma.

20 August 2012 - Productie record de ceapa in comuna Sulita

Productia a rezultat intrun lot experimental * de pe 5 hectare, se recolteaza 200 de tone de ceapa.

20 August 2012 - Dealerii auto din Botosani sunt dezamagiti de noua sesiune Rabla

Doar 50 de tichete a primit judetul Botosani in noua sesiune a programului Rabla, iar asta a produs dezamagirea in randul dealerilor auto. Aurica Cozma, director al unui dealer Dacia, a declarat ca

20 August 2012 - Suspendarile si dizolvarile de firme sunt in crestere, radierile in scadere

Botosani Intreprinzatorii au simtit turbulente in mediul economic inca din prima jumatate a anului si au crescut numarul suspendarilor si dizolvarilor de firme, insa au scazut radierile de activitate.

20 August 2012 - Octav Onicescu-120 de ani de la nastere

Nascut la Botosani, la 20 august 1892, Octav Onicescu (1892- 1983) este una dintre personalitatile proeminente ale stiintei romanesti din secolul al XX-lea, numele sau fiind legat in mod esential de

20 August 2012 - Copacii uscati de pe Bulevard vor fi inlocuiti

Incepand de saptamana aceasta, va demara activitatea de taiere a copacilor uscati de pe Bulevardul "Mihai Eminescu".

20 August 2012 - Batut cu bestialitate!

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Flamanzi, a ajuns, duminica seara, la Unitatea de Primiri Urgente cu multiple leziuni si traumatisme, dupa ce a fost batut cu bestialitate.

20 August 2012 - Incendiu la un chiosc pe Bulevardul Mihai Eminescu!

Pompierii au fost solicitati, duminica dupa-amiaza, sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un chiosc aflat la intersectia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada George Enescu.

20 August 2012 - Impuscaturi intr-o discoteca din Flamanzi!

Administratorul unei discoteci din Flamanzi a fost nevoit sa foloseasca un pistol cu bile, dupa ce mai multi tineri au provocat un scandal.

20 August 2012 - A cazut de la etajul 3!

Un tanar in varsta de 23 de ani a ajuns, duminica seara, la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a cazut de la etajul 3 al unui camin de nefamilisti de pe strada Colonel Tomoroveanu.