Înapoi la listarea arhivei

15 Ianuarie 2013 - Turcanu nu renunta: Il vrea pe Eminescu cetatean de onoare port-mortem!

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Esurcanu, nu a renuntat la ideea de a-l declara pe Mihai Eminescu cetatean de onoare al judetului Botosani.

15 Ianuarie 2013 - Hot prins de politisti!

In data de 12.11.2012, politistii Postului de Politie Frumusica au fost sesizati de U. Vasile, din comuna Frumusica, despre faptul ca, in noaptea de 10-11.11.2012, persoane necunoscute i-au sustras

15 Ianuarie 2013 - Vezi cine ar putea fi noul sef al Centrului Judetean de Creatie!

Directorul Centrului Judetean de Creatie si Promovarea Culturii Traditionale Botosani se va pensiona anul acesta, postul urmand a fi scos la concurs de catre Consiliul Judetean.

15 Ianuarie 2013 - Geanina Pintilii revine pe functia de director la Drumuri si Poduri: Consiliul Judetean, obligat sa ii plateasca 200.000 de lei!

Consiliul Judetean va trebui sa ii plateasca peste 200.000 de lei fostei directoare de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, Geanina Pintilii. Aceasta a castigat procesul intentat Consiliului

15 Ianuarie 2013 - Gasita moarta, in scara blocului!

O femeie in varsta de aproximativ 30 de ani a fost gasita, marti, moarta in scara unui bloc de pe Aleea Grivita, din municipiul Botosani.

15 Ianuarie 2013 - Liberalii au pregatit contracandidatul lui Portariuc, pentru 2016!

Liberalii botosaneni si-au stabilit deja candidatul pentru alegerile locale din 2016, pentru Primaria Botosani. Este vorba despre Viorel Iliuta, actualul viceprimar al municipiului, care este si

15 Ianuarie 2013 - Oficialitatile au depus coroane la statuia lui Mihai Eminescu din fata teatrului

Aniversarea a 163 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu a fost marcata de autoritatile locale prin depunerea de coroane la statuia poetului din fata teatrului care-i poarta numele.

15 Ianuarie 2013 - Primarul s-a imbolnavit si lipseste de la Zilele Eminescu

Mihaela Hunca, presedinte la sedinta festiva a Consiliului Local

15 Ianuarie 2013 - Casierii de la Nova Apaserv vor fi platiti functie de incasari

Casierii de la Nova Apaserv nu vor mai avea salarii fixe. ci vor fi platiti functie de incasari, a declarat pentru BotosaniNews presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu. Acesta a precizat ca

15 Ianuarie 2013 - Sedinta festiva la Consiliul Local, in absenta lui Portariuc!

In aceasta dimineata a avut loc sedinta festiva a Consiliului Local Botosani, in cadrul careia a fost acordat titlul ce cetatean de onoare laureatului Premiului National de Poezie Mihai Eminescu.

15 Ianuarie 2013 - Vezi candidatii pentru Primaria Draguseni!

Sase persoane s-au inscris in cursa pentru Primaria Draguseni.

15 Ianuarie 2013 - O noua propunere pentru conducerea Eltrans!

Pe langa Ioan Comarita, una dintre propunerile avansate de conducerea Primariei pentru preluarea conducerii Eltrans este Andy Murariu, in prezent angajat al Directiei Generale de Asistenta Sociala si

15 Ianuarie 2013 - Exclusiv! CJ obligat sa plateasca 50.000 de euro pentru schimbarea ilegala a unui director

Consiliul Judetean Botosani va trebui sa achite peste 200.000 de lei unui fost director al sau, pe care l-a concediat in mod ilegal.

15 Ianuarie 2013 - Canotoarea Viviana Bejenariu a parasit Clubul Sportiv Botosani

Viviana Bejenariu, alaturi de Elena Iacob

15 Ianuarie 2013 - APIA si primariile trec la clarificarea situatiei parcelelor

Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) a demarat o actiune de pregatire a campaniei din 2013 pentru depunerea cererilor de sprijin de catre fermieri.

15 Ianuarie 2013 - Oferte pentru sportivii de la LPS

Conducerea LPS Botosani a primit oferte pentru mai multi sportivi de la cluburi importante din tara dar sunt sanse mici ca acestia sa fie transferati.

15 Ianuarie 2013 - Premiul eminescian Opera Omnia s-a dus la Suceava

Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu" - Opera Prima - ii va fi desemnat lui Anatol Grosu.

15 Ianuarie 2013 - Politistul criminal inca n-a fost judecat si condamnat

Procesul fostului politist Alin Marian Adam judecat la Tribunalul Botosani este departe de a se fi incheiat, instanta stabilind un nou termen pentru data de 14 februarie.

15 Ianuarie 2013 - Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care aspira la sefia Spitalului Judetean

Consiliul Judetean a stabilit data concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean Mavromati, pentru 20 si 21 februarie.

15 Ianuarie 2013 - Vezi noul program de lucru de la DGFP Botosani

Potrivit prevederilor Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, incepand cu data de 14 ianuarie 2013, programul de lucru al salariatilor Directiei Generale a Finantelor

15 Ianuarie 2013 - Pacienti purtati pe drumuri de medici care nu prescriu reteta electronica

Cu toate ca prescrierea retetei electronice a devenit obligatorie de la data de 1 ianuarie, inca mai sunt medici in spitale care nu elibreaza astfel de retete.

15 Ianuarie 2013 - Taxa pentru locurile de parcare se plateste pana pe 20 ianuarie!

Botosanenii mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a plati taxa de rezervare a locurilor de parcare pentru acest an, termenul limita fiind 20 ianuarie.

15 Ianuarie 2013 - Banii pentru deszapezirea drumurilor judetene mai ajung doar pentru luna ianuarie!

Factura la deszapezire mai poate fi acoperita in luna ianuarie, dupa care din luna februarie, in cazul in care se va mai interveni pe drumurile din judet, Consiliul Judetean va trebui sa caute noi