Înapoi la listarea arhivei

09 Martie 2013 - Vezi sumele propuse in proiectul bugetului local si ce investitii are in vedere Primaria Botosani in 2013!

Executivul Primariei Botosani a facut public proiectul bugetului local pe anul 2013.

09 Martie 2013 - Florin Turcanu: "Producatorii din judet vor avea de suferit in urma scandalului cu laptele"

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, sustine ca declaratiile facute in ultimele zile de ministrul Agriculturii Daniel Constantin, cu privire la faptul ca a fost depistata o cantitate de

09 Martie 2013 - Monica Macovei vine, sambata, la Botosani

Europarlamentarul Monica Macovei, unul dintre candidatii pentru sefia PDL, vine sambata la Botosani.

09 Martie 2013 - Weekend aglomerat pentru jandarmii bototaneni

In perioada 09 -11 martie a.c., jandarmii botosaneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii si linistii publice la manifestarile cu public numeros organizate in municipiul Botosani.

09 Martie 2013 - A agresat fizic o asistenta si a spart geamul Ambulantei!

Interventie de cosmar, noaptea trecuta, pentru un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanata Botosani. In timp ce transportau un barbat in varsta de 38 de ani la Spitalul de Psihiatrie, acesta a

09 Martie 2013 - Cel mai mare mucenic moldovenesc, pregatit sambata de o cofetarie din Botosani

Cel mai mare mucenic moldovenesc din tara si din lume, cu o lungime de trei metri, va fi pregatit sambata, in Piata Pipera din Voluntari, judetul Ilfov, de o cofetarie din Botosani, scrie Mediafax.

09 Martie 2013 - Sef cu acte in regula la Garda de Mediu

Razvan Rotaru a primit, vineri, ordinul de numire pe functia de comisar sef al Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Botosani, dupa ce in urma cu cateva zile a promovat concursul la Agentia

09 Martie 2013 - Vezi cat aloca Primaria pentru panselute

Municipalitatea va aloca si anul acesta bani pentru achizitionarea panselutelor ce urmeaza a fi plantate in diferite zone din oras.

09 Martie 2013 - Flori pentru soferitele din Botosani de la politistii rutieri

Dupa ce pe 1 Martie soferitele au primit martisoare din partea politistilor rutieri, ele au avut parte de o surpriza din partea oamenilor legii si pe 8 Martie.

09 Martie 2013 - Vezi magazinele din Uvertura! Lee Cooper, Kenvelo, Jack Casino, Pechora si Spartan, ultimele noutati

Dupa ce au anuntat branduri precum H&M, Carrefour Market, cinematograful multiplex Cine Grand, oficialii Uvertura Mall vin acum cu noi branduri care vor fi prezente in primul mall din Botosani.

09 Martie 2013 - Dorohoiul a debutat in noul sezon cu victorie in deplasare

FCM Dorohoi a inceput cu dreptul nou sezon. Echipa patronata de omul de afaceri Victor Mihalachi a invins vineri in deplasare, cu 2 - 0, pe Ceahlaul II Piatra Neamt, in prima etapa din retur.