Înapoi la listarea arhivei

02 Mai 2013 - Spitalul Judetean a prelungit contractul cu firma de paza a omului de afaceri Victor Mihalachi

Conducerea Spitalului Judetean a prelungit contractul cu firma de paza a omului de afaceri Victor Mihalachi, cea care a asigurat si pana acum paza la Sectia de Psihiatrie, Sectia de Obstetrica si

02 Mai 2013 - Computerul tomograf de la Spitalul Judetean, nefunctional de mai bine de jumatate de an

Conducerea Spitalului Judetean spera sa repuna in functiune computerul tomograf in luna mai.

02 Mai 2013 - Mihaela Hunca: Nu exista probleme in asigura locuri la clasa pregatitoare sau clasa I

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean dau asigurari ca toti copiii din judet vor avea locuri in clasa pregatitoare, chiar daca mai sunt cateva cereri care au fost respinse in prima etapa de

02 Mai 2013 - PDL a inceput inlocuirea consilierilor locali care au tradat

Conducerea Organizatiei Judetene a PDL Botosani a reluat evaluarea activitatii membrilor de partid in campaniile electorale din 2012. Deja, o parte dintre consilierii locali au fost inlocuiti si

02 Mai 2013 - Vezi cat costa modernizarea Stadionului Municipal!

Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Modernizare Stadion Municipal, valoarea totala a investitiei fiind estimata la 2,4 milioane de lei.

02 Mai 2013 - Gospodarii din judetul Botosani, inundate!

Ploaia torentiala cazuta, miercuri dupa-amiaza, in sud-estul judetului a dus la inundarea mai multor gospodarii.

02 Mai 2013 - Accident mortal cu victima de 83 de ani

Marti un batran in varsta de 83 de ani a murit intr-un accident rutier petrecut in municipiul Botosani, fiind lovit in plin de o masina.

02 Mai 2013 - Actiune caritabila la Spitalul Saveni

Spitalul din Saveni a primit in preajma sarbatorilor de Pasti o importanta donatie de ceaiuri, obiecte de lenjerie si prosoape, destinate bolnavilor internati in aceasta unitate sanitara.

02 Mai 2013 - Un singur candidat pentru un post de sef la DSVSA

Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a scos la concurs postul de sef serviciu inspectii, inscriindu-se un singur candidat.

02 Mai 2013 - Depozit de oua, verificat de inspectorii sanitar-veterinari

Inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au facut un control, miercuri, la un depozit de oua din Catamarasti.

02 Mai 2013 - De 1 Mai, botosanenii au iesit la gratar si la plaja

Botosanenii care se bucura de minivacanta din aceasta saptamana au profitat de vremea frumoasa si inca de la primele ore ale diminetii au iesit la iarba verde.

02 Mai 2013 - Cazuri de rabie confirmate de DSVSA!

In ultima luna, la nivelul judetului Botosani au fost confirmate trei cazuri de rabie, doua la caini provenind din gospodarii din Ibanesti si Frumusica, si unul la o bovina dintr-o gospodarie din