Înapoi la listarea arhivei

30 August 2013 - Elevul de la nota 10 la BAC, premiat astazi la Botosani!

Radu Mihai Rotariu, absolventul de la Colegiul Regina Maria din Dorohoi, care a obtinut media 10 la examenul national de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013, a fost premiat, vineri, pentru

30 August 2013 - Fotbalistii de la FC Botosani au plecat in cantonament

Echipa FC Botosani s-a deplasat in aceasta dimineata intr-un cantonament la Campulung Moldovenesc.

30 August 2013 - Nicole Cherry canta, vineri, la Botosani

Nicole Cherry, una dinre cele mai in voga artiste din Romania, va concerta, vineri seara, incepand cu ora 22.00 pe scena Summer Fest.

30 August 2013 - Elevii sustin ultima proba a BAC-ului

Elevii sustin, astazi, ultima proba a sesiunii din toamna a examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului si specializarii.

30 August 2013 - Beat si fara permis la volan, s-a ales cu dosar penal!

In noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 02.10, a fost depistat in trafic, pe DJ 296, in comuna Rachiti, autoturismul condus de Razvan Dumitru A., de 21 ani, din municipiul Botosani.

30 August 2013 - "Burlacul" Bogdan Vladau vine la Uvertura Mall

Cel mai mare concurs de miss desfasurat in Botosani, Miss North Beauty 2013 va avea loc la Uvertura Mall, sambata, 31 august, de la orele 18:00. In juriu va fi Bogdan Vladau, vedeta emisiunii

30 August 2013 - Francezii cauta petrol si gaze la Botosani

O companie franceza a concesionat 80% din suprafata judetului pentru a face operatiuni de prospectiune, iar o alta companie petroliera extrage deja gaze pe un perimetru care ajunge si in Botosani.

30 August 2013 - Sute de botosaneni la concertul sustinut de Angela Similea si Ovidiu Komornik

Sute de botosaneni au participat joi seara, in prima zi de Summer Fest, la concertul sustinut, incepand cu ora 21.00 de cunoscutii artisti Angela Similea si Ovidiu Komornik.

30 August 2013 - Lotul FC Botosani, primit cu urale si aplauze la Summer Fest

Unul dintre cele mai asteptate momente din prima seara a Summer Fest a fost prezentarea lotului FC Botosani.

30 August 2013 - O masina de politiei a ars in totalitate pe DN 1

Un autoturism al Politiei a ars in totalitate, joi, pe DN 1, agentul care se afla in interiorul masinii reusind sa iasa dupa ce a observat flacarile sub capota, transmite corespondentul MEDIAFAX.

30 August 2013 - Preturi piperate la Summer Fest!

Botosanenii care vor dori sa serveasca un mic, un carnacior sau bere la terasele de la Summer Fest vor trebui sa plece de acasa cu ceva mai multi bani in buzunare.

30 August 2013 - Femeie accidentata pe trecerea de pietoni de un "italian"

O femeie in varsta de 60 de ani a fost accidentata pe o trecere de pietoni din Calea Nationala, din apropierea Stadionului Municipal.

30 August 2013 - Sute de botosaneni au venit la Summerfest pentru prezentarea FC Botosani

RESPECT, FC Botosani! Ei ne-au facut mandri ca suntem botosaneni, noi ii aplaudam peste tot! Ei au facut ca intreag tara sa se uite cu admiratie la Botosani, iar noi ii adoram pentru asta! Ei sunt

30 August 2013 - Primaria face la Uvertura Mall Cupa Municipiului la Sah

Uvertura Mall gazduieste sambata si duminica un concurs de sah la care se va oferi premiul "Cupa Municipiului Botosani".