Înapoi la listarea arhivei

15 Octombrie 2013 - Prezumtivul obsedat, extrem de tanar, prins langa CAS; avea cinci telefoane la el

Principalul suspect al sirului incredibil de violente petrecute in aceasta seara in cartierul Bucovina a fost prins in apropierea Casei de Asigurari de Sanatate. Tanarul, dupa ce ar fi talharit mai

15 Octombrie 2013 - Somn de dupa-amiaza la volan terminat intr-un podet

Oboseala l-a costat pe un sofer din Botosani. Marcel A., de 56 de ani, din municipiul Botosani, a adormit la volan luni in jurul orei 16.30, cand conducea un automobil pe DE 58, prin Copalau.

15 Octombrie 2013 - Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean pe estimarea cifrelor de buget pentru 2014-2017

Consilierii judeteni au fost convocati, miercuri, in sedinta de Consiliu Judetean, pentru a dezbate doua proiecte de hotarare.

15 Octombrie 2013 - Barbat din Rosiori condamnat pentru tentativa de omor

Un barbat de 37 de ani din localitatea Rosiori, comuna Rachiti va sta in inchisoare dupa ce in toamna anului trecut si-a injunghiat o ruda.

15 Octombrie 2013 - Profesor reclamat de vecini la ISJ! Vezi pentru ce

O reclamatie mai putin obisnuita la adresa unui profesor de educatie fizica si sport, de la o unitate de invatamant din municipiul Botosani, a ajuns pe masa reprezentantilor Inpspectoratului Scolar

15 Octombrie 2013 - 4.127 de cereri pentru "Bani de liceu"

Cateva mii de cereri depuse de elevii din familiile cu venituri mici pentru a primi cei 180 lei din programul "Bani de liceu". Dragos Cristea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean

15 Octombrie 2013 - Botosani, fruntas pe tara la strans gunoiul

In urma campaniei "Let's Do It, Romania!", desfasurata in urma cu trei saptamani, Botosaniul are mari sanse sa devina lider pe tara.

15 Octombrie 2013 - Fantana din sensul giratoriu de la bazar, aproape de finalizare

Schimbarea la fata a zonei Pod de piatra, din apropierea bazarului continua, iar in scurt timp va fi data in folosinta si fantana arteziana, insa doar daca va permite vremea.

15 Octombrie 2013 - Baut, un fiu de preot a provocat un grav accident de circulatie

Martorii au solicitat interventia pompierilor intrucat doua persoane au ramas blocate intre fiarele contorsionate.

15 Octombrie 2013 - Bebelus mort de la nitriti

Un bebelus de o luna de zile a ajuns azi in stare grava la Centrul de Primiri Urgente (CPU) de la Sectia de Pediatrie, din cauza unei intoxicatii cu nitriti.

15 Octombrie 2013 - Firme amendate pentru lucrari de izolare termica fara autorizatie!

Mai multe firme care au executat lucrari de reabilitare termica a blocurilor au fost amendate de Politia Locala dupa ce s-a constatat ca lucrarile erau efectuate fara autorizatie de constructie.

15 Octombrie 2013 - Accident cu victime provocat de un tanar beat

Cinci botosaneni au fost raniti luni intr-un accident rutier provocat in zona Darabaniului de un tanar care conducea un autoturism inmatriculat in Anglia si care sustine ca are permis eliberat de un

15 Octombrie 2013 - Accident cu patru raniti la Copalau!

Patru persoane care se intorceau de la Iasi, de la Catedrala Mitropolitana, unde au participat la slujba, au fost ranite dupa ce masina cu care se deplasau a intrat intr-un cap de pod.

15 Octombrie 2013 - Aniversatii zilei de 15 octombrie

Omul de afaceri Gelu Tofan, medicul Iolanda Halasanu de la Spitalul Judetean Mavromati, medicul de familie Mariana Munteanu, medicul de familie Viorica Titiliuc, profesorul Aurica Timofti de la