Înapoi la listarea arhivei

19 Octombrie 2013 - Padurar judecat dupa cel mai mare furt de lemne din judet

Un fost padurar, angajat al Directiei Silvice este judecat pentru neglijenta in serviciu dupa ce, din padurea pe care trebuia sa o pazeasca s-au furat 2.600 de arbori.

19 Octombrie 2013 - Scandal de la Statiunea de Cercetare de la Popauti

Totul a pornit de la declaratia deputatului de la Forta Civica Cristian Roman, care a spus ca va face tot posibilul ca legea privind trecerea Statiunii de Cercetare Popauti la Consiliul Judetean

19 Octombrie 2013 - Turneu de Teatru Educational la Botosani: "Familia Offline"

Luni, 21 octombrie, la ora 19.00, la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani botosanenii vor putea viziona spectacolul de teatru Familia Offline, care face parte din proiectul Copiii migratiei - Turneu

19 Octombrie 2013 - Accident mortal la Hudesti! O studenta a lovit cu masina un pieton!

Un barbat in varsta de 55 de ani, din satul Baseu, comuna Hudesti, a murit, vineri seara, dupa ce a fost spulberat de o masina condusa de o tanara de 22 de ani.

19 Octombrie 2013 - HCM Botosani a reusit o victorie importanta la Miroslava

HCM Botosani a realizat surpriza a acestei editii a seriei A, din divizia A, din cadrul campionatului national de handbal masculin.

19 Octombrie 2013 - Peste 2 milioane lei investite anul acesta in modernizarea a trei strazi din municipiu

Peste 2 milioane lei a bagat municipalitatea anul acesta in covoarele asfaltice de pe trei strazi importante din municipiul Botosani. Este vorba de strada Nicolae Iorga, Varnav si Octav Onicescu.