Înapoi la listarea arhivei

29 Martie 2014 - APEL DISPERAT CATRE BOTOSANENI! Tanara de 19 ani, gravida si operata de trei ori, ARE NEVOIE de sange!

Ministrul Sanatatii vrea sa afle ce s-a intamplat cu tanara botosaneanca de numai 19 ani sanatoasa tun, dar care a avut ghinionul unei sarcini extrauterine.

29 Martie 2014 - EMOTIONANT! Un botosanean a plans pe scena de la "Romanii au talent", dupa ce a primit trei de "DA" - VIDEO

Tweet

29 Martie 2014 - Trigoanele cu ciuperci au bagat in spital sase copii de la un liceu din Botosani

Sase elevi ai Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" din municipiu au ajuns, joi, la spital dupa ce au mancat produse de patiserie de la un chiosc din curtea unitatii scolare.

29 Martie 2014 - Botosaneanul care impleteste cosuri pentru italieni si englezi. Traieste in ultima casa de pe teritoriul Romaniei si isi creste copiii cu doar 400 de lei pe luna

Mihai Tanasuca sau "omul cu rachita", cum este cunoscut la el acasa, in Hiliseu Horia, pare la prima vedere doar un botosanean batut de soarta. Casa i-a fost luata de ape la inundatii, locuieste

29 Martie 2014 - Ultimatum de doua saptamani pentru Ionica Nechifor!

Vicepresedintele PNL Botosani, Ionica Nechifor, are la dispozitie doua saptamani pentru a se decide daca doreste sa faca parte, in continuare, din acest partid.

29 Martie 2014 - Alb si negru si jazz. Fara fite la aniversarea Uvertura Mall

Concertul trupei Alb si Negru va avea loc duminica, de la 18:00, cu ocazia aniversarii primului an al celui mai mare centru comercial din Botosani.

29 Martie 2014 - Turcanu enervat de Tirzioru: "E PSD-ist!" Vezi ce-i reproseaza lui Sorescu!

Presedintele Consiliului Judetean si al PNL Botosani, Florin Turcanu, a fost enervat de declaratiile lui Relu Tirzioru, primarul orasului Saveni, legate de intarzierile la proiectul de 102 milioane

29 Martie 2014 - Numarul mediu al pensionarilor a fost anul trecut de 5,4 milioane

In anul 2013, numarul mediu de pensionari a fost de 5,410 milioane de persoane, in scadere cu 77.000 fata de anul precedent, a transmis vineri intr-un comunicat, Institutul National de Statistica.

29 Martie 2014 - Sambata, la Teatrul Mihai Eminescu, " Bani din cer", un spectacol de multe milioane

Sambata la ora 19.00, botosanenii sunt asteptati la premiera spectacolului ,, Bani din cer", de Ray Cooney, in regia lui Alexandru Vasilache.

29 Martie 2014 - Criminalul feroce din Botosani si-a recunoscut fapta

Botosaneanul faptas al crimei se numeste Marinel Struna si a fost gasit in casa parintilor din Botosani. El a fost adus