Înapoi la listarea arhivei

01 Mai 2014 - Povestea incredibila a doi copii din Saveni, care lupta unul pentru altul!

"Buna ziua. Ma numesc Alex si am 11 ani. Sunt un copil, dar nu ca oricare copil de varsta mea, care alearga si joaca fotbal cu prietenii. Mi-ar fi placut si mie sa fiu ca ei, dar am o boala de care

01 Mai 2014 - Interpelare in CL pentru o intersectie cu probleme in municipiu: "Se intampla acolo niste accidente foarte urate"

Problemele privind circulatia rutiera pe mai multe strazi din municipiu au fost aduse in atentie in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local, de cativa alesi municipali.

01 Mai 2014 - Jandarmii, prezenti la Targul Agro-Zoo, sfintirea unei manastiri si la meciul FC Botosani-Otelul

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani va asigura ordinea si linistea publica la Targul Agro-Zoo, organizat in zilele de 3 si 4 mai, in poligonul A.C.R. din municipiul Botosani.

01 Mai 2014 - Un consilier local este nemultumit ca bugetarii primesc prea multe zile libere

Consilierul local Florin Ghiorghita critica harababura creata cu acordarea zilelor libere si recuperarea acestora. El a declarat ca in institutiile publice s-a ajuns sa se stea mai mult degeaba decat

01 Mai 2014 - O adolescenta a incercat sa se sinucida cu pastile

O tanara de 17 ani a incercat sa isi puna capat zilelor cu pastile. Dupa o cearta cu parintii, adolescenta a inghitit un pumn de pastile.

01 Mai 2014 - Galateanul George Cirjan: "Decat sa dau iar gol si sa piarda echipa, mai bine sa dea altcineva gol si sa castigam"

Atacantul George Cirjan, nascut la Galati si crescut de Otelul, isi doreste sa joace cat mai bine si sa se revanseze fata de adversara de duminica, pentru ca nu i-a oferit sansa de a juca in Liga 1.

01 Mai 2014 - Leo Grozavu, inaintea partidei cu Otelul Galati: "Imi doresc sa castig jocul, chiar daca ne asteapta un meci dificil"

FC Botosani va juca duminica, 4 mai, incepand cu ora 17:00, pe stadionul "Municipal", impotriva celor de la Otelul Galati, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 30 din Liga 1.

01 Mai 2014 - Sinucidere la Flamanzi! Si-a gasit tatal spanzurat!

Descoperire macabra la Flamanzi. Un barbat in varsta 45 de ani si-a pus capat zilelor chiar in curtea gospodariei unde locuia cu familia.

01 Mai 2014 - Firma din Botosani implicata intr-un proiect pilot privind anveloparea termica a blocurilor, la Iasi

Un proiect pilot de anvelopare termica si contorizare pe verticala a fost lansat la Primaria Iasi.

01 Mai 2014 - Buretel isi incordeaza muschii si reclama la Primaria Botosani "pirateria artistica"

Directorul Teatrului de Papusi Vasilache, Floricel Aionitoaie, este acuzat de un artist din Barcelona de plagiat.

01 Mai 2014 - Portariuc a promis ca va curata zona Lacului cu nuferi de la Ipotesti, de 1 Mai

Primarul Botosaniului, Ovidiu Portariuc, si-a anuntat participarea, joi, de 1 Mai, la o actiune de ecologizare a zonei Ipotestiului. El a fost provocat pe Facebook de un adolescent pentru a participa

01 Mai 2014 - Arest la domiciliu pentru o botosaneanca cercetata intr-un dosar de trafic de persoane!

O femeie din Saveni, anchetata de procurorii Biroului Teritorial Botosani al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pentru trafic de persoane si proxenetism

01 Mai 2014 - Meciul dintre FC Botosani si Otelul Galati va putea fi urmarit si de la Poligonul ACR

Meciul dintre FC Botosani si Otelul Galati, ce se va disputa duminica, pe Stadionul Municipal, va putea fi vizionat si la Poligonul ACR, unde se va desfasura Targul Agro-Zoo.