Înapoi la listarea arhivei

22 Mai 2014 - Caz socant! Copil cu arsuri dupa ce i-au luat foc hainele!

Un baiat in varsta de 11 ani, dintr-un sat din judetul Botosani, sta de mai bine de o luna internat pe sectia de chirurgie a Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean Mavromati dupa ce a suferit

22 Mai 2014 - Primarul Portariuc: "Sigur ca domnul Andrei ramane in primarie"

Fostul viceprimar Cosmin Andrei va ramane in echipa de la Primaria Botosani, dar deocamdata nu se stie pe ce functie, dupa cum sustine primarul Ovidiu Portariuc.

22 Mai 2014 - Ovidiu Portariuc, mesaj catre noul viceprimar: "Sa mai lase mofturile astea de copil alintat"

Primarul Ovidiu Portariuc ii cere noului viceprimar, Eugen Turcanu, sa se apuce de treaba si sa lase mofturile de copil alintat, pentru ca "nu este timp".

22 Mai 2014 - Copil trimis la Iasi dupa ce a fost desfigurat de un caine

Un copil, de 5 ani, a fost transferat in stare critica la Iasi, dupa ce a fost muscat puternic de un caine. Copilul se juca in curte cand a fost atacat de animal, fiind muscat de fata.

22 Mai 2014 - Birou surpriza pentru noul viceprimar Eugen Turcanu: E un gest foarte frumos!

Primarul Ovidiu Portariuc a vrut sa-i faca o surpriza noului viceprimar Eugen Turcanu si i-a pregatit biroul in care a stat managerul public Cristian Tebeicalo si nu biroul amenajat special pentru

22 Mai 2014 - Doi botosaneni care se dadeau drept distribuitori de paine, spargatori de locuinte in Iasi

Doi tineri, veniti special din Botosani pentru a comite spargeri de locuinte in Iasi, au fost trimisi in judecata, miercuri, de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

22 Mai 2014 - Botosanenii au sarbatorit ocuparea locului 8 in Liga 1: "Nu ne-am putut mindri cu Eminescu sau Iorga cum am facut-o cu echipa de fotbal intr-un an de zile"

Chiar daca a pierdut ultima intilnire din Liga 1, scor 1-2 cu Dinamo, FC Botosani a petrecut aseara la Conacul Zaicesti, acolo unde conducerea clubului i-a invitat pe jucatori.

22 Mai 2014 - Spectacol de teatru pentru prichindei, la Teatrul Vasilache

Teatrul Vasilache va invita duminica, 25 mai 2014, cu incepere de la orele 11 si 12,30, la spectacolul "Povestiri de buzunar".

22 Mai 2014 - PSD a fost din nou ingenunchiat de PDL. Vezi ce victorie au raportat "portocaliii"

PDL Botosani a depus in data de 18.05.2014 la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care a cerut sa se constate incalcarea de catre PSD - Filiala Botosani a normelor cuprinse in Legea 33/2007