Înapoi la listarea arhivei

18 August 2014 - Tramvai blocat pe sine dupa ce reteaua de contact s-a rupt. Calatorii au fost nevoiti sa coboare

Un tramvai care circula pe linia 102 a ramas blocat, luni la amiaza, pe sine dupa ce reteaua de contact s-a rupt, in zona Sucevei, din cauza uzurii, dar si a caldurii. Calatorii care se aflau in acel

18 August 2014 - Fantana arteziana din Centrul vechi, distrusa de rromi

Una din fantanile arteziene din Centrul vechi a fost distrusa, saptamana trecuta, de rromi. Potrivit viceprimarului Eugen Turcanu, rromii au fost surprinsi de camerele video in momentul in care

18 August 2014 - DELIA MATACHE a pus capat unui concert: "Nu mai trageti cu bile"

Final surprinzator al unui concert sustinut de Delia Matache, in comuna Flamanzi, judetul Botosani. Cantareata a plecat brusc de pe scena, dupa ce un spectator ar fi tras cu un pistol de cu bile.

18 August 2014 - Dan Slincu, director DGASPC: "Am demarat o ancheta in cazul copilului inecat la piscina"

Ancheta la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, in cazul lui Valentin Mistreanu, baiatul de 17 ani care s-a inecat la piscina unui hotel din Botosani.

18 August 2014 - Summer Fest se va numi September Fest! Vezi ce artisti vor urca pe scena!

In sedinta extraordinara de luni, care a inceput la ora 14:00, urmeaza ca alesii locali sa voteze proiectul de hotarare privind organizarea Festivalului Verii.

18 August 2014 - Tone de furaje s-au facut scrum din cauza unei...tigari aruncata la intamplare

Un fumator neglijent a produs unei familii din satul Brehuiesti, comuna Vladeni, o paguba de peste 3.000 de lei.

18 August 2014 - Botosani are Centru de Turism : In sfarsit am ajuns la taierea panglicii

Eveniment deosebit in Centrul Istoric al municipiului unde s-a

18 August 2014 - TRAGEDIE: Femeie moarta dupa o cazatura de la etaj: Vecinii cred ca s-a sinucis

O botosaneanca in varsta de 41 de ani a decedat in aceasta dimineata dupa ce a cazut in gol de la etajul 4 al unui bloc situat pe Calea Nationala.

18 August 2014 - Suporterii FC Botosani dezbracati la Galati, Sfaiter ameninta: Nu vom ramane indiferenti la acest abuz. Va asigur eu de asta!

Momente iesite din comun au avut loc ieri, inaintea meciului dintre

18 August 2014 - Punctul Vamal Racovat va fi redeschis la finalul anului, insa se va putea trece doar...la pas!

Prefectul Costica Macaleti a anuntat in aceasta dimineata ca la finalul acestui an se va redeschide Punctul Vamal de la Racovat, insa vor fi anumite restrictii, putandu-se trece vama doar pe jos.

18 August 2014 - Locuri de munca vacante in aceasta saptamana. VEZI oferta!

184 de locuri de munca anunta, in aceasta saptamana, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani.

18 August 2014 - A adormit la volan si a intrat cu masina intr-un pod!

De beat ce era, politistii nu au putut nici macar sa il testeze cu aparatul etilotest. Cand se va trezi, botosaneanul va afla si consecintele faptelor sale.

18 August 2014 - 15 tone de furaje distruse de un fumator neglijent

Un fumator neglijent a produs unei familii din satul Brehuiesti, comuna Vladeni, o paguba de peste 3.000 de lei. La atat se ridica valoarea bunurilor distruse intr-un incendiu produs in noaptea de 17

18 August 2014 - Pistol si cartuse descoperite de politistii de frontiera de la P.T.F. Stanca

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca impreuna cu inspectorii vamali au depistat un cetatean din R. Moldova, care avea asupra sa un pistol si 12 cartuse, tip

18 August 2014 - Centrul National de Informare si Promovare Turistica a fost deschis OFICIAL la Botosani!

Luni dimineata s-a deschis oficial Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) Botosani. La deschidere au fost prezenti consilieri locali, dar si primarul Ovidiu Portariuc si

18 August 2014 - Botosani: O femeie a murit dupa ce a cazut de la etajul 4!

Tragedie petrecuta luni dimineata, in municipiul Botosani! O femeie in varsta de 41 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de pe Calea Nationala, in apropiere de Peco

18 August 2014 - Padoc ilegal de caini intr-un sat de la marginea Botosaniului

Mai multi iubitori de animale au construit un padoc ilegal de caini fara stapan intr-un sat din apropierea municipiului Botosani.

18 August 2014 - Cumplit: Si-a lovit fiul cu toporul in cap!

Un tanar in varsta de 19 ani, din localitatea Vladeni Deal, comuna Frumusica, a ajuns duminica dimineata la spital dupa ce a fost lovit in cap cu un topor. Agresorul este chiar tatal sau!

18 August 2014 - Esti concediat disciplinar? Vezi ce elemente obligatorii trebuie sa contina decizia de desfacere a CIM pentru a-ti fi aplicata

Salariatii care incalca normele legale, contractul individual de munca sau dispozitiile superiorilor pot fi sanctionati disciplinar de angajator, printre pedepse numarandu-se retrogradarea din

18 August 2014 - INCREDIBIL! Galeria celor de la FC Botosani nu a fost lasata sa intre pe stadionul din Galati: "Observatorul va plati". Vezi motivul!

Observatorul LPF la Galati, Iulius Nemteanu, a luat o decizie incredibila inaintea intalnirii dintre Otelul si FC Botosani.

18 August 2014 - Daune de 100.000 de lei dupa un accident mortal

Un tanar, de 27 de ani, a fost obligat la plata unor daune de 100.000 de lei dupa un accident mortal. Mihai Gradinariu a fost obligat, de judecatorii Judecatoriei Botosani la plata daunelor catre

18 August 2014 - Incepe Bac-ul de toamna! VEZI centrele de examen!

Aszazi debuteaza cea de a doua sesiune a bacalaureatului 2014. Doua centre de examen au fost stabilite la nivelul judetului Botosani pentru sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat.

18 August 2014 - Delia impuscata cu bile la un concert din judet, a pus de nervi capat spectacolului

Incident mai putin obisnuit sambata seara, la un concert pe care Delia Matache l-a sustinut la Zilele Orasului Flamanzi. Artista a fost capul de afis al zilei, a intrat pe scena in jurul orei 22:00

18 August 2014 - Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost aruncat de pe o motocicleta

Un motociclist in varsta de 32 de ani a ajuns duminica seara la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a fost aruncat de pe motorul pe care il conducea, in urma unei ciocniri cu o masina.

18 August 2014 - Fanii botosaneni nu au fost lasati sa intre pe stadion din cauza unui motiv halucinant! Oficialii acuza: "E un abuz!"

Momente incredibile s-au petrecut inaintea partidei dintre Otelul Galati si FC Botosani, meci din etapa a patra a Ligii 1.