Înapoi la listarea arhivei

30 Septembrie 2014 - Colegiul National A.T Laurian si Scoala nr. 7, "vizitate" de politisti

Politisti din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul IPJ Botosani s-au intalnit cu elevii de la doua unitati scolare din municipiu.

30 Septembrie 2014 - Activitatea administratorului public al judetului, evaluata

O comisie formata din reprezentanti ai Consiliului Judetean evalueaza in aceast perioada activitatea desfasurata anul trecut de administratorul public al judetului, Radu Judele.

30 Septembrie 2014 - Barbat in stare grava, preluat de elicopterul SMURD si transportat la Iasi! FOTO

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Zaicesti, a fost transportat cu elicopterul SMURD, in stare grava, la o clinica din Iasi, dupa ce a suferit o disectie de aorta.

30 Septembrie 2014 - Violator in serie, s-a saturat de inchisoare si cere arest la domiciliu!

Un botosanean care a violat mai multe femei, dupa ce le droga cu substante etnobotanice, a cerut sa fie eliberat, acesta fiind in prezent in arest preventiv.

30 Septembrie 2014 - Doua spectacole in weekend, la Teatrul Eminescu!

Doua spectacole sunt programate in acest weekend la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, productii care vor fi prezentate publicului in sala Casei Tineretului.

30 Septembrie 2014 - VEZI ce spune sefa ISJ despre scandalul izbucnit la Colegiul National Mihai Eminescu: "A inchide poarta este..."

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean s-a autosesizat in urma scandalului izbucnit la Colegiul National "Mihai Eminescu", dupa ce conducerea unitatii a luat decizia de a interzice elevilor sa

30 Septembrie 2014 - Adaposturi de animale si depozite de furaje cuprinse de flacari

Trei depozite de furaje si un adapost de animale au fost cuprinse, luni, de flacari, iar pentru stingerea incendiilor au fost solicitati pompierii.

30 Septembrie 2014 - Sute de tei vor fi plantati in municipiu in locul copacilor taiati

Cateva sute de pomi vor fi plantati pe strazile din municipiul Botosani. Potrivit reprezentantilor Primariei, 320 de puieti de tei vor fi plantati in locul copacilor care au fost taiati, in special

30 Septembrie 2014 - Sot si sotie, transferati la Bucuresti in stare grava, dupa un accident in gospodarie!

Un cazan cu apa clocotita le-a creat probleme unor soti din judetul Botosani, ambii suferind arsuri grave la picioare si torace!

30 Septembrie 2014 - Un preot se apuca de cresterea animalelor pentru a supravietui

Un preot din judetul Botosani se gospodareste si in afara parohiei si a deschis o ferma zootehnica in localitate printr-un proiect cofinantat cu fonduri europene.

30 Septembrie 2014 - Botosanean acuzat ca a violat trei minore!

Un barbat in varsta de 31 de ani, din Botosani, risca ani grei de puscarie, fiind acuzat ca a violat, in mod repetat, trei copile!

30 Septembrie 2014 - 25 de medalii obtinute de sportivii de la Black Tiger Botosani, la Campionatul European International de Karate! FOTO

Pe data de 27 septembrie 2014, Clubul Sportiv Black Tiger Botosani a participat la Campionatul European International de Karate GKA Hachi-O-Kai, organizat de GLOBAL KARATE ASSOCIATION, HACHI-O-KAI

30 Septembrie 2014 - Cine se va ocupa de administrarea parcomatelor din municipiul Botosani!

Reprezentantii Primariei Botosani intentioneaza ca dupa achizitia parcomatelor de la firma Hi Speed Recovery (HSR) sa dea in administrare aparatele unei institutii din subordinea Primariei.

30 Septembrie 2014 - Live Loud - o noua trupa in Botosani!

Vineri, a avut loc la Sinaia "Festivalul Faptelor Bune", unde si-a facut debutul trupa LIVE LOUD din Botosani. Trupa are in componenta urmatorii membri: Serban Babei - tobe, Anamaria Bucsa - voce si