Înapoi la listarea arhivei

24 Octombrie 2014 - S-au AGLOMERAT vulcanizarile din Botosani! FOTO

Aglomeratie mare la vulcanizarile din Botosani. Imediat dupa ce prima ninsoare a cazut in judetul Botosani, soferii au pornit spre vulcanizari pentru a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna.

24 Octombrie 2014 - A venit iarna! Ninge abundent la Botosani. Nordul judetului se afla sub avertizare de cod galben

Ploaia rece de vineri dimineata din judetul Botosani s-a transformat catre orele pranzului in ninsoare. In municipiul Botosani, cad fulgi din abundenta, fara a se depune. Doar pe masini s-au asezat

24 Octombrie 2014 - Urban Serv, pregatita sa iasa cu utilajele pe strazile din oras!

Ninsoarea care a inceput sa cada in municipiul Botosani i-a pus in alerta pe cei de la Urban Serv, care sunt pregatiti cu utilaje si material antiderapant sa intervina pe strazi daca se va impune.

24 Octombrie 2014 - Se pregateste o noua schimbare a unuia dintre viceprimari! Vezi cine ar putea ocupa aceasta functie!

Telenovela schimbarii viceprimarilor continua la Primaria Botosani. Co-presedintele ACL, Florin Esurcanu, a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL si PDL pregatesc un proiect de

24 Octombrie 2014 - Presedintele Tribunalului Botosani: "La nivelul judetului nu cred ca cetatenii au fost educati in maniera medierii"

Medierea, ca metoda alternativa de solutionare a litigiilor, institutie recent introdusa in sistemul de justitie din Romania, nu este prea cautata in randul botosanenilor.

24 Octombrie 2014 - Modern Calor furnizeaza caldura la blocurile de garsoniere din Zona Industriala. "Tevile din subsolul blocurilor sunt, conform legii, in grija proprietarilor din condominii"

Modern Calor informeaza consumatorii din zona Industriala din cele doua camine de garsoniere Cornisa 6 si Cornisa 8 ca incepand de sambata va fi furnizat agent termic in regim continuu si in aceste

24 Octombrie 2014 - Plangere penala depusa de ACL Botosani la Politie!

Reprezentantii Aliantei Crestin Liberale Botosani au depus, joi, o plangere penala la Inspectoratul Judetean de Politie, sesizand faptul ca mai multe afise electorale din judet cu candidatul Klaus

24 Octombrie 2014 - Sefa DSVSA Botosani, preluata de ambulanta, in urma unui accident rutier! FOTO

Sefa Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Minodora Vasiliu, a ajuns vineri la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier petrecut

24 Octombrie 2014 - Casa mistuita de flacari in prag de iarna

O casa, de pe strada Popauti din municipiul Botosani, a ars, vineri dimineata. Maria Aiftimie, propietara imobilului a precizat ca dimineata era prin curte facand treaba pe la animale, cand a

24 Octombrie 2014 - Prima ninsoare la Botosani, autoritatile pregatite sa intervina!

Prima ninsoare din sezonul rece 2014-2015 a cazut deja in judetul Botosani, in zona de nord.

24 Octombrie 2014 - A incetat din viata inginerul sef al SGA Botosani

Sedinta Colegiului Prefectural de vineri a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Nistor Trofinov, inginer sef al Sistemului de Gospodarire a Apelor Botosani, care a decedat miercuri.

24 Octombrie 2014 - 24,8 milioane euro exporturile firmelor din Botosani. Confectiile sunt vedeta!

Companiile din Botosani au reusit, in luna iunie 2014, sa exporte bunuri in valoare de 24,85 milioane lei, iar 83,4% din acestea au fost din sectorul confectiilor textile.

24 Octombrie 2014 - Rapidul vine la Botosani cu ploaie de absenti: Trebuie sa castigam oriunde am juca

Rapidul se afla intr-o situatie deloc buna inaintea partidei cu

24 Octombrie 2014 - Fost parlamentar de Botosani, condamnat la inchisoare cu suspendare!

Un fost parlamentar de Botosani a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese.

24 Octombrie 2014 - Incendiu la o casa pe strada Popauti!

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata, la o casa situata pe strada Popauti, din municipiul Botosani!

24 Octombrie 2014 - Scandal la Camera de Garda din Saveni, cu Suraj, Raj si Franc! Doi angajati au fost loviti!

Un asistent si un brancardier de la Camera de Garda a Spitalului din Saveni au fost agresati, joi seara, de un barbat nemultumit ca nu i se elibereaza mai repede niste documente medicale.

24 Octombrie 2014 - Botosaneanca prezenta in semifinalele KIDSing de la Kanal D!

Are 11 ani, este frumoasa si talentata, iar duminica seara va fi prezenta pe scena emisiunii KIDSing, in cea de-a treia semifinala a show-ului difuzat de Kanal D.

24 Octombrie 2014 - Se folosea de copilul de doar trei luni pentru a trezi mila trecatorilor!

In ultima perioada pe raza municipiului Botosani au fost constatate tot mai multe situatii de apelare la mila publicului, de catre persoane apte de munca.

24 Octombrie 2014 - Etapa intermediara in Liga a IV-a: Luceafarul a pierdut incredibil la Rachiti! CLASAMENT cu liderul surpriza!

Miercuri si joi a avut loc o etapa intermediara in Liga a IV-a si s-a dovedit a fi o etapa plina cu surprize.

24 Octombrie 2014 - Masina in flacari pe Bulevardul Mihai Eminescu!

Pompierii botosaneni au intervenit, joi seara, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism marca Peugeot, care se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu.

24 Octombrie 2014 - Leo Grozavu, inaintea meciului cu Rapid Bucuresti: "Avem orgoliul ranit si ne dorim sa castigam"

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, vede partida de sambata seara, cu Rapid Bucuresti, ca fiind unde dificila, avand in vedere conditiile meteo care vor fi la ora jocului, dar si spiritul de

24 Octombrie 2014 - Un ministru s-a frecat la ochi cand a vazut ce s-a facut cu 1 milion de euro in judet

Un centru de batrani construit in comuna Stauceni a impresionat-o pe ministrul Muncii, Rovana Plumb. Centrul de recuperare si Reabilitare de la Stauceni a costat 1 milion de euro, 15% fonduri