Înapoi la listarea arhivei

22 Noiembrie 2014 - Agenti economici, "arsi" cu amenzi de inspectorii sanitar-veterinari!

Controalele efectuate in ultima perioada de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) s-au lasat cu amenzi, dupa ce la unitatile verificate au fost gasite

22 Noiembrie 2014 - Botosanean condamnat la inchisoare dupa ce si-a asmutit cainii pe vecini!

Un botosanean in varsta de 40 de ani a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Botosani dupa ce si-a asmutit cainii asupra vecinilor, carora le-a distrus si geamurile.

22 Noiembrie 2014 - Deputatul Liliana Minca, exclus din PP-DD!

Deputatul de Botosani Liliana Minca a fost exclus din PP-DD, partidul pe ale carui liste a fost ales in Parlament.

22 Noiembrie 2014 - Botosaneanca ce a iscat polemici intre jurati! Miruna Buza, trimisa acasa de Brenciu: "Lasi asa ceva sa plece?"

Botosaneanca Miruna Buza este una dintre concurentele care a reusit sa starneasca discutii intre jurati.

22 Noiembrie 2014 - Un nou complex comercial isi deschide portile pentru botosneni! Complexul Orhideea-"Totul intr-un singur loc"

Incepand de astazi botosanenii isi vor putea face cumparaturile, in special articole de imbracaminte si incaltaminte, dintr-un nou complex comercial ce s-a deschis pe locul ruinelor de la Bazar.

22 Noiembrie 2014 - LIGA 1 : S-au jucam primele doua meciuri din etapa a XV-a! Programul de astazi!

Vineri au avut loc primele doua partide din cadrul etapei a XV-a a Ligii 1.

22 Noiembrie 2014 - Peste 400.000 de oameni lasati in frig pe cod galben cu explicatia ca "am intrat in post si nu se fac nunti sau botezuri"

Sefii Nova Apaserv, societatea subordonata Consiliului Judetean care furnizeaza apa in tot judetul Botosani, au decis sa faca o revizie generala in acest weekend. Cu alte cuvinte, inchid robinetele,

22 Noiembrie 2014 - IMAGINILE DISPERARII: Doua ore de chin pentru scoaterea unui barbat din pamant

Vineri dupa-amiaza, la intrarea in satul Victoria, un muncitor care efectua lucrari pentru sistemul de canalizare a fost inghitit de pamant.