Înapoi la listarea arhivei

24 Noiembrie 2014 - Golgheterul Gabriel Vasvari, expert in penalty-uri!

Cel mai bun marcator al echipei FC Botosani este mijlocasul Gabriel Vasvari, acesta ajungand duminica la cinci goluri reusite in acest sezon.

24 Noiembrie 2014 - Statie pentru transport local, propusa in fata unui liceu din municipiu

O solicitare privind infiintarea unei statii pentru transportul local in comun in fata unei unitati de invatamant din municipiul Botosani, facuta de un parinte care are copilul la aceasta unitate, a

24 Noiembrie 2014 - Intamplare ca-n filme la Gara: Botosanean ars chimic de tineri aflati intr-o masina

In seara zilei de duminica, 23 noiembrie 2014, un barbat s-a

24 Noiembrie 2014 - Presiunea gazelor naturale va fi redusa in municipiul Botosani. Vezi cand!

Presiunea gazelor naturale va fi redusa in municipiul Botosani timp de doua zile, anunta reprezentantii EON. Pentru realizarea unei etape importante din investitia ce vizeaza inlocuirea conductelor

24 Noiembrie 2014 - Nova Apaserv ne arde la buzunare! Tarife majorate la apa-canal, din 2015!

Din 2015, botosanenii vor scoate mai multi bani din buzunare pentru plata serviciilor prestate de societatea Nova Apaserv, tarifele urmand a fi majorate atat la apa, cat si la canal, potrivit

24 Noiembrie 2014 - Femeie gasita moarta intr-o groapa, la Tulbureni!

Descoperire socanta la Tulbureni! O femeie a fost gasita, luni, fara suflare intr-o groapa sapata pentu o fosa septica dintr-o curte de pe strada Alunis, din cartierul Tulbureni.

24 Noiembrie 2014 - Nemultumiti, dar absenti! Sedinta reprogramata din lipsa de cvorum: "Nu este foarte elegant...", spune vicele CJ!

Majoritatea reprezentantilor unitatilor administrativ-teritoriale din judet a spus "pas", luni, unei sedinte ce a fost convocata la Consiliul Judetean de Asociatia Adi Aqua.

24 Noiembrie 2014 - Femeie gasita moarta intr-o groapa, la Tulbureni!

Descoperire socanta la Tulbureni! O femeie a fost gasita, luni, fara suflare intr-o groapa sapata pentu o fosa septica dintr-o curte de pe strada Alunis, din cartierul Tulbureni.

24 Noiembrie 2014 - Scandal in bar, potolit de jandarmi!

Sambata noaptea, la ora 23.45, patrula de jandarmi din orasul Saveni a fost sesizata de o persoana cu privire la producerea unui conflict in incinta unui restaurant din localitate.

24 Noiembrie 2014 - Doua zile cu presiune redusa a gazelor naturale, in municipiul Botosani!

Joi, 27 noiembrie, si vineri, 28 noiembrie, se va inregistra o presiune redusa a gazelor naturale in municipiul Botosani.

24 Noiembrie 2014 - Inca o lovitura pentru botosaneni: Dupa 1 Decembrie fara fasole cu carnati, e posibil sa nu aiba nici Revelion in strada!

Petrecerea de Revelion din acest an, in aer liber, sta sub semnul intrebarii! In urma deciziei Curtii de Conturi, de a imputa municipalitatii sumele cheltuite pentru manifestarile de acest gen, in

24 Noiembrie 2014 - Locuri de munca vacante anuntate de AJOFM Botosani!

Locuri de munca in institutiile bugetare, de la scoli, teatre, muzee, pana la directiile deconcentrate ale statului, spitale sau primarii, sunt disponibile in aceasta saptamana, pentru botosanenii

24 Noiembrie 2014 - Presedintele Consiliului Judetean si-a prelungit concediul!

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Esurcanu, si-a prelungit concediul de odihna, in care se afla de doua luni de zile.

24 Noiembrie 2014 - Vezi care sunt zonele din municipiul Botosani unde luni dimineata nu era inca ajunsa apa!

In doua zone ale municipiului Botosani locuitorii nu au apa la robinete nici luni dimineata in urma sistarii furnizarii de vineri.

24 Noiembrie 2014 - Managerul Nova Apaserv: "Lucrarile programate au fost finalizate"

In Botosani nu mai sunt probleme in alimentarea cu apa potabila decat in cateva zone, unde s-au inregistrat avarii, sau in Zona Industriala, sustine directorul Nova Apaserv, Gabriel Carlan.

24 Noiembrie 2014 - Petre Grigoras s-a suparat pe arbitri, dupa infrangerea cu FC Botosani: "Diferenta a fost facuta de tusierul Slabu"

Antrenorul celor de la Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a dat vina pe brigada de arbitri, dupa infrangerea suferita duminica, in fata celor de la FC Botosani.

24 Noiembrie 2014 - Iftime, dupa victoria cu Pandurii: "Am avut noroc. Dumnezeu ne-a dat tot ce ne-a luat in alte meciuri"

FC Botosani a invins cu scorul de 2-1 pe Pandurii Targu Jiu, intr-un meci pe care gorjenii l-au dominat de la un capat la celalalt.

24 Noiembrie 2014 - A ajuns dupa gratii, dupa ce si-a abandonat familia!

Un barbat in varsta de 31 de ani, din Dorohoi, a fost identificat de politistii de la Biroul de Investigatii Criminale si incarcerat in Penitenciarul Botosani, acesta sustragand-se efectuarii unei

24 Noiembrie 2014 - Fabrica de alcool intrata in faliment cu datorii uriase la stat

O fabrica de alcool din Botosani a ajuns in faliment lasand in urma datorii uriase la bugetul de stat si bugetul local. Este vorba despre societatea comerciala Coros SRL, cu sediul in comuna Rachiti

24 Noiembrie 2014 - Foarte multe blocuri din Botosani se pot prabusi la un cutremur mai mare - AFLA daca si locuinta ta este in pericol

Cel mai puternic cutremur din ultimul deceniu din Romania, potrivit