Înapoi la listarea arhivei

04 Septembrie 2016 - Hadnagy e de neoprit in Liga a II-a! A marcat al saptelea gol, din semifoarfeca!

Fostul golgheter al echipei FC Botosani, Attila Hadnagy, isi pune serios amprenta pe evoluatia echipei din orasul natal, Sfantu Gheorghe.

04 Septembrie 2016 - IPS Teofan a sfintit o noua biserica in judetul Botosani

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Inalt Prea Sfintitul Teofan, a oficiat, duminica dimineata, slujba de sfintire a Bisericii "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din localitatea Gorbanesti.

04 Septembrie 2016 - SPORT Avem din nou echipa de handbal masculin! CSM Botosani debuteaza pe 17 septembrie!

Municipiul Botosani are din nou echipa de handbal masculin, dupa ce fosta echipa a fost desfiintata dupa doar 3 luni de zile, in anul 2013.

04 Septembrie 2016 - Romania debuteaza in preliminariile CM din 2018, contra Muntenegrului

Romania va juca impotriva Muntenegrului de la ora 21:45, pe Cluj Arena, in primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia. Partida va fi in direct pe TVR.

04 Septembrie 2016 - Oamenii dintr-un sat din judetul Botosani stau la coada pentru un strop de apa! FOTO

Imagini incredibile au fost surprinse in satul Aurel Vlaicu, din comuna Avrameni, acolo unde zeci de sateni stau la coada zilnic cu carutele pentru a primi un strop de apa de la angajatii

04 Septembrie 2016 - Un botosanean s-a dus cu sotia la Politie: A fost violata de un interlop din Botosani

Totul s-ar fi petrecut in noaptea de vineri spre sambata cand o tanara din Botosani ar fi fost violata de catre un personaj indicat de sotul ei ca fiind interlop din oras.

04 Septembrie 2016 - Secretele unei istorii necunoscute a romanilor. Au fost primii in Panonnia, dar erau stapaniti de unguri si bulgari

Un document inedit descoperit in Biblioteca Nationala din Paris acum 100 de ani prezinta o istorie mai putin cunoscuta a romanilor in Evul Mediu. Documentul medieval reprezenta o descriere a Europei