Înapoi la listarea arhivei

02 Octombrie 2018 - Cand muzica devine liant intre suflete: Virgil Popescu i-a cucerit pe copiii de la Vis de Artist! FOTO, VIDEO

Zeci de copii si parinti, invitati de seama, cativa curiosi si multa veselie la cea de-a sasea editie a manifestarii "Botosaniul muzical" 2018, eveniment care a avut loc duminica, 30 septembrie,

02 Octombrie 2018 - Microbuz care circula pe ruta Dorohoi-Constanta, implicat intr-un grav accident: Cinci persoane ranite, printre ele si o botosaneanca!

In microbuz se aflau 19 persoane, cinci pasageri fiind transportati la spital. Printre raniti se afla si o femeie de 65 de ani, din Botosani.

02 Octombrie 2018 - De miercuri, incep lucrarile de modernizare la cei 6,6 km intre Cotusca si Ghireni

bty

02 Octombrie 2018 - Anunt Nova Apaserv: Se opreste apa mai multe ore in zona centrala a municipiului Botosani

S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani anunta ca maine 03.10.2018, in intervalul orar 09:00-15:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrari in zona Pietonal Transilvaniei, derulate prin

02 Octombrie 2018 - CSM Botosani va infrunta echipa

In acest weekend, la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" din Botosani se va desfasura disputa dintre echipele de handbal masculin CSM Botosani si CSU CNOT Brasov.

02 Octombrie 2018 - Deputat PSD Razvan Rotaru: "Judetul Botosani va fi avantajat la accesarea fondurilor prin programul Start-up Nation 2018"

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru a anuntat astazi ca in urma punerii in dezbatere publica a proiectului de ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza conditiile in care vor fi acordate

02 Octombrie 2018 - Deputat PSD Tamara Ciofu: "Incep lucrarile de modernizare la sala de sport de la Colegiul National Mihai Eminescu din municipiul Botosani"

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anuntat astazi ca din 3 octombrie vor incepe lucrarile de consolidare si reabilitare la sala de sport de la Colegiul National Mihai Eminescu din municipiul Botosani.

02 Octombrie 2018 - Anuntul teribil al Simonei Halep: "Am facut un RMN si am aflat ca am hernie de disc"

Simona Halep a aflat raspunsul problemelor sale din ultima perioada (a abandonat la Beijing), liderul mondial anuntand pe contul personal de Twitter ca sufera de o hernie de disc.

02 Octombrie 2018 - INCERCARE: TREI parlamentari sa fie tarati la Tribunal in procesul lui Florin Esurcanu, doi au scapat si a ramas doar unul

Numele uneia dintre cele mai puternice femei din politica botosaneana a fost rostit ieri la Tribunalul Botosani in procesul in care Florin Esurcanu este judecat pentru fapte de coruptie.

02 Octombrie 2018 - Femeie ucisa de propriul fiu cu peste 30 de lovituri de cutit. Barbatul se plimba plin de sange prin curte si a dat vina pe tatal sau

Un barbat din judetul Botosani si-a omorat mama cu bestialitate. Acesta a injunghiat-o de peste 30 de ori si apoi i-a carat trupul langa marginea padurii. Pentru crima a dat vina pe tatal sau.

02 Octombrie 2018 - Parc din municipiu lasat in bezna de aproape o luna, viceprimarul trimite echipa in zona - FOTO

Locuitorii din zona Parcul Sucevei sunt nemultumiti de faptul ca iluminatul public nu functioneaza in parcul amintit de mai bine de trei saptamani.

02 Octombrie 2018 - "Patrimoniul armenesc al Marii Uniri" la Botosani, cu Varujan Vosganian si Corina Chiriac!

Uniunea Armenilor din Romania- sucursala Botosani invita botosanenii, in zilele de 5-6 octombrie 2018, la manifestarile dedicate proiectului "Patrimoniul armenesc al Marii Uniri".

02 Octombrie 2018 - Crima infioratoare in Botosani. Un barbat si-a ucis mama cu zeci de lovituri de cutit

Un barbat din Botosani si-a ucis mama cu zeci de lovituri de cutit. Imediat dupa fapta, a luat cadavrul si l-a abandonat intr-o padure, dupa care a plecat sa se plimbe.

02 Octombrie 2018 - DOCUMENT Deputata Mihaela Hunca evacuata din Prefectura dupa ce a plecat din PSD - FOTOGALERIE

La doua zile dupa ce si-a oficializat plecarea din PSD, deputata Mihaela Hunca a fost somata de Prefectura sa elibereze biroul pe care il ocupa in Palatul Administrativ.

02 Octombrie 2018 - Un actor are nevoie de ajutor. Spectacol caritabil, duminica, pentru Mihai Dontu!

Duminica, 7 octombrie 2018, ora 18:00, colectivul Teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani asteapta iubitorii de teatru la spectacolul caritabil "Bocitoarele vesele" - comedie de succes in regia lui

02 Octombrie 2018 - "Noua lege a pensiilor va repara toate inechitatile acumulate si va aduce majorari semnificative"

Deputatul Marius Budai sustine ca noul act normativ va aduce o noua formula de calcul si noi mecanisme care vor determina majorari semnificative * proiectul noii legi a pensiilor va ajunge in cateva