Înapoi la listarea arhivei

18 August 2019 - A murit Mariana Zaharescu, una dintre vocile "Teleenciclopediei"

Mariana Zaharescu, una dintre vocile "Teleenciclopediei", cea mai longegiva emisiune din Romania, a murit la varsta de 87 de ani.

18 August 2019 - Premiera: Amical intre echipa locala de handbal si CSA Steaua Bucuresti

Echipa botosaneana de handbal masculin se pregateste pentru un meci amical, in premiera, cu lotul CSA Steaua Bucuresti, care se va desfasura sambata, 31 august a.c., la Polivalenta din municipiu.

18 August 2019 - FC Botosani - Universitatea Craiova, egal de 1-1. Botosanenii au ratat la limita victoria

Disputa dintre FC Botosani si Universitatea Craiova s-a incheiat cu remiza, fiecare echipa marcand un gol, acasa la botosaneni.

18 August 2019 - Accident mortal la Burlesti

O femeie a decedat, sambata, in urma unui accident rutier produs in localitatea Burlesti din judetul Botosani, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Maria Carp.

18 August 2019 - Meciul zilei pe municipal: FC BOTOSANI - CRAIOVA!

FC Botosani si Craiova se infrunta azi, de la ora 18:00, pe stadionul "Municipal" din Botosani, in primul duel al zilei din Liga 1.

18 August 2019 - Electrocontact a revenit pe pierdere in primul semestru

loading...

18 August 2019 - Inca o seara reusita la Summer Fest 2019! Video - Vunk

Summer Fest 2019 a reusit sa atraga si in a doua seara mii de botosaneni la Cornisa Aqua Park din Botosani.

18 August 2019 - Tot mai multi participanti la Maratonul Nordului de la Pomarla!

Maratonul Nordului de la Pomarla a devenit cu siguranta cea mai importanta competitie de ciclism din zona de nord est a Romaniei.

18 August 2019 - Cornisa, o oaza de lumina! Puzderie de oameni la marginea orasului in noaptea de sambata, au venit si suceveni si ieseni - GALERIE FOTO

A doua zi de distractie in cadrul Summer Fest a atras din nou mii de botosaneni dar si persoane din alte judete. Daca la scena nu a fost la fel de multa animatie asemenea primei seri, in schimb in