Înapoi la listarea arhivei

30 Mai 2020 - Angajat de la Teatrul Mihai Eminescu depistat cu COVID, directorul in autoizolare, a ramas sefa contabila

Pandemia cu SARS-COV-2 a atins si una dintre cele mai importante institutii de cultura de la Botosani: Teatrul Mihai Eminescu.

30 Mai 2020 - Week-end de poveste la Teatrul Vasilache

In acest week-end Teatrul Vasilache invita spectatorii, cu mic cu mare, sa vizioneze online unele dintre cele mai indragite piese de teatru.

30 Mai 2020 - Probleme la FC Botosani. Doi jucatori importanti nu au ajuns inca in Romania

FC Botosani are parte de o problema mare de lot. Trupa pregatita de Marius Croitoru nu se va putea baza, cel putin pana in luna iulie, pe argentinienii Jhonathan Rodriguez si Bautista Cascini.

30 Mai 2020 - Femeia care nu a mers la piata de 20 de ani: "Pamantul e foarte bun la Botosani. Daca muncesti ai, daca nu, te duci cu plasuca sa cumperi"

Cu o gradina langa casa, cu munca si cu multa dragoste pentru plante ar trebui sa traim fara grija zilei de maine, ne spune tanti Maria, femeia care a reusit o performanta mai putin intalnita: si

30 Mai 2020 - Alegerile la romani. Campaniile electorale de pomina: batai, injunghieri, amenintari si fraude

Romanii au o traditie aparte in fraudarea alegerilor. Cel putin asta arata documentele din perioada sfarsitului secol XIX si pana in cea de-a doua jumatate a secolului XX. Nu exista scrutin electoral