200 de angajati ai Aproximativ 200 de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au pichetat Prefectura

Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 16:59
46 citiri
Aproximativ 200 de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Botosani au pichetat, miercuri dimineata, sediul Institutiei Prefectului, in semn de protest fata conditiile de salarizare.

Actiunea a fost organizata de Sindicatul Impact, la ea participand salariati din toate unitatile de asistenta sociale din subordinea DGASPC Botosani.

Protestatarii au cerut aplicarea Legii salarizarii nr. 153/2017 actualizata in integralitatea ei pentru toti membrii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei