42 de patuturi moderne la Neonatologie, urmeaza un cooling neonatal cerebral. Federovici: "Nu este un moft, ci o obligatie"

Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 10:28
64 citiri
Consiliul Judetean Botosani a alocat fonduri pentru dotarea sectiilor deficitare la aparatura ale Spitalului Judetean Mavromati, iar Neonatologia este una dintre ele pentru ca doar prin aparatura performanta pot fi salvate viatile bebelusilor prematuri. "Din fondurile proprii ale Spitalului Judetean s-au achizitionat 42 de patuturi moderne pentru Sectia Neonatologie. De asemenea, dupa aprobarea bugetului vom achizitiona si un sistem de cooling neonatal mini-Oximetru cerebral, care ajuta la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.