A fost profesor de istorie, este antreprenor de peste 10 ani, primar cu realizari intr-o comuna si vrea sa conduca municipiul Botosani: "Ma prezint ca omul care vrea sa ridice orasul unde istoria si personalitatile sale l-au urcat"

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 13:12
34 citiri
Lucian Borfotina, candidatul sustinut de ALD pentru Primaria Botosani, a trimis o scrisoare deschisa botosanenilor in care se prezinta acestora. Ma adresez dumneavoastra asa pentru ca imi sunteti dragi, asa cum imi este orasul acesta. Este locul unde m-am format ca elev, unde am invatat despre Eminescu, Iorga, Luchian, unde am invatat sa iubesc istoria, unde m-am dezvoltat ca antreprenor, unde am devenit OM. Cu tinerete, dar cu destul de multa experienta in viata, vin in fata dumneavoastra si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.