ALEGERI LOCALE 2020: Primarul Flutur s-a trezit cu noaptea in cap sa mearga la vot, a primit doua buletine gresite: Ziua buna se cunoaste de dimineata - FOTO&VIDEO

Duminica, 27 Septembrie 2020, ora 07:35
47 citiri
Catalin Flutur, primarul municipiului resedinta de judet, impreuna cu sotia sa Gabriela, au votat la deschiderea sectiilor de vot, la ora 7:00, la Liceul de Arta Nicolae Iorga.

Primarul sustine ca a ales aceasta ora matinala pentru a dorit sa vada daca membrii sectiilor de votare sunt pregatiti pentru aceasta importanta si lunga zi.

"Am tinut sa votez primul pentru ca stiam ca va fi un proces de vot mai complicat, un pic mai indelungat si am vrut sa ma asigur, asa cum m-am asigurat si ieri si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.