Alexandra Hutu: Coalitia Nesimtirii Nationale refuza acordarea pensiei celor 133 de urmasi ai medicilor si asistentilor decedati in linia intai in lupta cu pandemia! 6 sunt din Botosani!

Marti, 18 Mai 2021, ora 16:36
48 citiri
Parlamentarul social-democrat Alexandra Hutu a solicitat premierului Florin Citu la inceputul lunii martie a acestui an sa faca publice motivele pentru care nu s-au acordat drepturile legale prevazute in legea initiata de PSD pentru urmasii personalului medical decedat in urma complicatiilor medicale cauzate de infectarea cu virusul SARS-COV-2. Raspunsul a venit de la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, care a recunoscut intr-un mod cinic ca la un an de la intrarea in vigoare a legii nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.