Amenzi pentru botosanenii care arunca gunoiul pe strada

   

Nesimtire, lipsa de educatie si dezinteres, astea i-au facut pe unii botosaneni sa se comporte ca niste primitivi. Serviciul Protectia Mediului din Politia Locala a municipiului Botosani a inceput 2016 cu cateva sanctiuni pentru botosanenii care-si abandoneaza gunoaiele la intamplare. "Facem apel la oamenii de buna credinta sa ne informeze despre situatii asemanatoare, fiindca numai impreuna vom putea mentine un oras curat, verde si european", a declarat Ioan Onutu, directorul Politiei Locale Botosani.
Pe strada Varnav, sapte botosaneni au fost amendati cu cate 100 lei, pentru ca s-au pus gunoiul in cosurile de pe trotuar. Pe strada Bujorului, un botosanean si-a pus la dispozitie curtea pentru depozitarea deseurilor, iar pana acum a primit trei amenzi a cate 300 lei fiecare. De asemenea, la intersectia Miron Costin cu Petru Rares sunt depozitate deseuri pe un teren si proprietarii risca amenzi cuprinse intre 400 si 1000 lei.

Alina CALINIUC
Luni, 01 Februarie 2016, ora 09:19
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Jurnalista din Botosani decedata la numai 29 de ani
O fosta jurnalista din redactia Botosaneanul a trecut in lumea celor drepti. Madalina Moraru a ...
Peste 300 de copii din Botosani s-au infectat cu coronavirus
Peste 300 de copii din judetul Botosani, cu varsta de pana la 14 ani, au fost infectati cu ...
Greselile fatale ale Aliatilor in fata lui Hitler. Cum a fost lasat sa cucereasca Europa in prima faza a ofensivei germane
Inceputul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost dominat copios de Germania nazista. De altfel, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor