Ancheta. Cum se face educatie la scoala la care niciun elev nu a trecut Evaluarea nationala. Media de 2,81 este doar vina elevilor?

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Iulie 2020, ora 19:56
38 citiri
In scolile de la tara, din nordul extrem al Romaniei, putini elevi de clasa a VIII-a au reusit sa ia macar un 5 la examen, cei mai multi fie au absentat, fie au luat numai 2 si 3. Un astfel de exemplu este satul Nichiteni, unde media pe scoala a fost de 2,81. Localnicii dau vina pe saracie, dar si pe sistemul educational romanesc. Judetul Botosani este pe ultimul loc in regiunea Moldovei la Evaluarea Nationala de anul aceasta. Numai 67.7% dintre elevii de clasa a VIII-a au luat nota 5 la examen. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.