"Aurul" judetului Botosani: suntem pe locul 20 la total populatie din Generatia Z. Marea intrebare: Cum pastram tinerii in judet?

Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 10:36
74 citiri
Judetul Botosani este pe locul 14 la varsta medie a populatiei, cu 41,7 ani, la egalitate cu Brasov si pe locul 20 in tara la total populatie din Generatia Z, cu varste intre 10 si 24 ani. Aceste date reprezinta resursa de "AUR" a judetului Botosani pentru viitor, punctul forte pentru mediul de business, atuul cu care autoritatile ar trebui sa atraga noi investitii private. Doar ca apare o mare intrebare: Cum pastram tinerii in judet? Autoritatile locale au inceput, de doi ani, sa investeasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.