Catalin Silegeanu: "Botosanenii au ocazia sa sanctioneze partidele mamut care s-au perindat pe la guvernare. Ani in care Botosani a stagnat"

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 10:37
34 citiri
Comunicat de presa Catalin Silegeanu: "Dragi botosaneni, In perioada urmatoare vom vorbi despre parlamentari,fapte si realizari. Vom vorbi despre ce au facut si ce nu au facut oamenii trimisi in Senat sau la Camera deputatilor. Incepem astazi. In 2009, cand au preluat Basescu si PDL-ul haturile, datoria publica (guvernamentala) era de 23% din PIB. Au adus-o la 38% in 3 ani, deci o crestere de 50% a datoriei. A venit Victor Ponta, a stagnat datoria pe la 38-39, a crescut PIB-ul, a platit niste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.