Catalin Silegeanu: "M-am saturat sa vad ani dea randul bataia de joc si a PSD-ului si a PNL-ului. Acesti oameni au revenit acum la conducerea judetului"

Sambata, 14 Noiembrie 2020, ora 22:59
41 citiri
"Cetatenii judetului Botosani trebuie sa se implice in dezvoltarea lui. Pe data de 6 decembrie nimeni nu trebuie sa se ascunda dupa tipare false, ca sunt apolitici, ca sunt pensionari, ca sunt dezamagiti, ca nu ii intereseaza si ca nu au cu cine sa voteze! Aceasta atitudine este mult mai periculoasa decat indrazneala politicienilor de a guverna impotriva cetatenilor . Avem nevoie de unitate, de intelegere si de maturitate . Indiferent de simpatiile sau antipatiile pentru partidele politice, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.