Ciprian Manolache, profesor, candidat PSD pentru Parlament: "Premierul Orban a inaugurat sediul de campanie al PNL Bucuresti, dar nicio scoala sau gradinita noua"

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 16:16
44 citiri
Ciprian Manolache, profesor de limba si literatura romana la Liceul Pedagogic 'Nicolae Iorga" Botosani si fost inspector de specialitate, cu o experienta de peste 20 de ani la catedra a anuntat astazi ca PSD a pregatit programul de guvernare pentru educatie care are ca principal deziderat accesul echitabil la educatie pentru toti copiii. "Asigurarea unui acces echitabil la educatie in viziunea PSD inseamna dezvoltarea unui program national de educatie timpurie, angajament pentru educatie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.